Adı Nedir,Nasıl Kullanılır?

PilotArmyPro

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar,benim 3 tane sorum olacak {} işaretleriyle ve Hoşgeldin Mesajı ile ilgili ,lütfen cevaplarınızı "1.<cevap> ve 2.<cevap>" şeklinde yapın.

1. Serverlerde: Hoşgeldin,Razorlance" yazıyor yani kişiye göre mesaj degisiyor.Ben "Hoşgeldin,{PLAYER}" yazınca aynı şekilde çıkıyor.Bunu nasıl yaparım?
  2. {ONLINE} , {SERVER_NAME} vs. bu yazılara (Kişiye,sayıya göre değişen) ne ad veriliyor,tam listesi nedir çok merak ediyorum?
  3. Crop Join Leave Message plugini var ama [Katildi] yada [Ayrildi] yazısını değiştirince %users% [Katildi] yazıyor bunu nasıl yaparım?

ShiodomeMiuna

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
11
Evet ama {PLAYER} veya {LIST} gibi kullanımına ne ad veriliyor ve diğer sorularıma da cevap verirseniz sevinirim
.
Skriptte variable neyse ondada o. Bir değişken yani olaylara gore degisiyor. Bu skripte gore fakat
pluginde max player demek kodlamada her bir kisi girdiginde 1 artir. Her bir kisi ciktiginda 1 eksil mantigidir. Yani javada bir belirteç vwya skriptteki gibi bir degiskendir.

Telefondan yaziyorum isine yararsa 1 like

IRFN

Sonoyuncu.Network
En iyi cevaplar
0
Evet ama {PLAYER} veya {LIST} gibi kullanımına ne ad veriliyor ve diğer sorularıma da cevap verirseniz sevinirim
.
Değişken denir onlara.
1. Değişken destekleyen bir plugin bulmalı, veya Skript kullanmalısın. Essentials'ın Motd özelliği de değişken kabul ediyor bildiğim kadarıyla.
Essentials ile ilgili ayrıntılı bilgi:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

2. Dediğim gibi, bunlara değişken denir. Tam listesi Essentials için bir üstte verdiğim linkte mevcuttur. Normalde bu tür değişkenler geliştiricinin ne kadar değişken yaptığına bağlıdır. Şu anda bu söylediğimi anlamakta zorluk çekebilirsin muhtemelen.
3. Onun yerine
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
bunu kullanabilirsin.

PilotArmyPro

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
IRFN'nin söylediği linklerde aradığımı buldum.Peki,bir şey daha soracağım.Hani bazı serverlerin ağ çekme yerine gelince:
Kod:
.... Servere Hoşgeldiniz
Serverimizde şu an .. kadar kişi onlinedir.
Sayfalarımız:
www.........
www.........

<20 Daha Fazla Kişi>
Bunun gibi şeyleri nasıl yaparım? Server Ağ Bağlantı yeri yani,ScreenShot atayım anlamanız için (O screenshot'dakini nasıl yapcam):
[DOUBLEPOST=1420392821,1420372545][/DOUBLEPOST]Güncel ++[DOUBLEPOST=1420399971][/DOUBLEPOST]Güncel +++