Asus Zenfone 6 Nasıl?

I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
Bilginizi karşı tarafa düzgün şekilde aktarın. Öyle bir yazmışsınız ki çekirdek sayısı performansla tamamen doğru orantılıymış gibi anlaşılıyor. İki farklı marka işlemciyi karşılaştırırken çekirdek veya ghz ile karşılaştırmayın.
Tabii ki yanlış anlattıysam özür dilerim. Evet sizin verdiğiniz örnekteki gibi 4 çekirdek Intel işlemciler 8 çekirdek AMD işlemcilerden daha iyi olabilir ama tek çekirdek Intel işlemci ile 8 Çekirdek AMD işlemci arasında da dağlar kadar fark vardır. Yani demek istediğim işlemci markası kadar olmasa da çekirdek sayısı ve ghz de performansı etkiliyor.

fozbek

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tabii ki yanlış anlattıysam özür dilerim. Evet sizin verdiğiniz örnekteki gibi 4 çekirdek Intel işlemciler 8 çekirdek AMD işlemcilerden daha iyi olabilir ama tek çekirdek Intel işlemci ile 8 Çekirdek AMD işlemci arasında da dağlar kadar fark vardır. Yani demek istediğim işlemci markası kadar olmasa da çekirdek sayısı ve ghz de performansı etkiliyor.
Hâlâ aynı hatayı yapıyorsunuz. Hem uç modelleri hemde markaları karşılaştırıyorsunuz.

Son düzenleme:

ByTheEfsane

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Media Mark'ta Zenfone 6 kalmamış :C Biraz düşündüm ve LG G2 alacağım.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Öncelikle Şarj durumu nasıl? Zenfone 5 in çok iyi olduğunu bir arkadaşımdan öğrendim. 3300 amper diye özelliklerinde geçiyor fakar başka birinden de 2600 civarı bir şey olduğunu duydum. Hangisi
3330.
Surekli durmadan oyunda 4 saat gidiyor normal kullanimda 2 gun gidiyor

ASUS_Z002 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Moderatör tarafından düzenlendi: