Author ve developer aynı anlamı taşımaktadır.Pluginer diye bir şey yok!Author veya Developer vardır!
Faceplam*Author ve developer aynı anlamı taşımaktadır.
Gerçekten Author ve Developer'ın aynı anlama geldiğini düşünen arkadaşımız iyi bali almışAuthor ve developer aynı anlamı taşımaktadır.
Gerçekten Author ve Developer'ın aynı anlama geldiğini düşünen arkadaşımız iyi bali almış![]()
Size sadece gülebilirm.Faceplam*
Gülüncek bir şey varsa bizde gülelim Speaw Bey.Size sadece gülebilirm.
Arkadaş Plugin denen mantık Plug-In yani içine atmak gibi bir anlama geliyor. Pluginer = Plug-iner gibi bir şey olmalı. Eğer türkçeye çevirecek olursak içine atıcı gibi bir anlam taşıyor. Yani öyle bir şey yoktur.Size sadece gülebilirm.
Ben ne dedim lan? Hem ben aradığın doğru değil gibi bir şey demedim. Pluginer denemez, Öyle bir şey YOKTUR! dedim. Bunu bile anlamayacak kadar cahil misiniz?@Speaw
@SuperNova412
Bilginiz yok fikriniz var maşallah.
Pluginer diye bir terim yok zaten her şeyede -er takısı getirerek terimler uydurmak gereksiz. Pluginerin yaptığı işin karşılığı Admin olmakta var zaten.Admin olanlar bilmediği için işi ekstradan adam arıyorlar ismine Pluginer diyorlar. Özet olarak "Pluginer" dediğimiz kişilerin işini normalde adminler yapması gerekiyor. Author ve Developer ayrımı ise Developer geliştirici demek. Author sahibi, yazarı, yapan kişi anlamında. Biraz kitaplara bakmışsanız ingilizce kitapların yazarına Writer denmiyor genelde Author deniliyor. Ama Developer bundan ayrı geliştirici manasında kelimenin kökü geliştirmek develop'tan geliyor zaten. Yeterince açıklaıyıcı olmuştur umarım.
Maalesef ki söylemek istediğini o kadar açık anlatamamışsın.Ben ne dedim lan? Hem ben aradığın doğru değil gibi bir şey demedim. Pluginer denemez, Öyle bir şey YOKTUR! dedim. Bunu bile anlamayacak kadar cahil misiniz?
@Speaw
@SuperNova412
Bilginiz yok fikriniz var maşallah.
Pluginer diye bir terim yok zaten her şeyede -er takısı getirerek terimler uydurmak gereksiz. Pluginerin yaptığı işin karşılığı Admin olmakta var zaten.Admin olanlar bilmediği için işi ekstradan adam arıyorlar ismine Pluginer diyorlar. Özet olarak "Pluginer" dediğimiz kişilerin işini normalde adminler yapması gerekiyor. Author ve Developer ayrımı ise Developer geliştirici demek. Author sahibi, yazarı, yapan kişi anlamında. Biraz kitaplara bakmışsanız ingilizce kitapların yazarına Writer denmiyor genelde Author deniliyor. Ama Developer bundan ayrı geliştirici manasında kelimenin kökü geliştirmek develop'tan geliyor zaten. Yeterince açıklaıyıcı olmuştur umarım.