- En iyi cevaplar
- 0
one piece hentaü rias gremory hentaü erza scarlet hentaü yorichi hentaü gibi gibi.karakterleri bilmiyorum sorun o![]()
one piece hentaü rias gremory hentaü erza scarlet hentaü yorichi hentaü gibi gibi.karakterleri bilmiyorum sorun o![]()
O zaman animeleri izlemek zorundasın*karakterleri bilmiyorum sorun o![]()
Dinle şunu kendine gel*one piece hentaü rias gremory hentaü erza scarlet hentaü yorichi hentaü gibi gibi.![]()
High school dxd en komik an bence issei rias m*melerini yariya ineceğini duyunca imam power elde etmesiO zaman animeleri izlemek zorundasın*
Yaz Google'a "Sora Hentaü" diye bi' örnek sana ya da Naruto*[DOUBLEPOST=1421256022,1421255981][/DOUBLEPOST]
Dinle şunu kendine gel*
Sansürlemesen anlayamacağım*High school dxd en komik an bence issei rias m*melerini yariya ineceğini duyunca imam power elde etmesi![]()
Her ihtimal'e lazımdır sansür bea.Sansürlemesen anlayamacağım*
O power bende olsa yakarım dünyayı*
Herkese tıklarsın hımmm ilginç gerçekten ilginç muhteşem awesome sugoı desu*Her ihtimal'e lazımdır sansür bea.
o güç olsa herkes tiklar "dress break" yaparim ve hafizaya kaydeder hepsini döverim.
dress break yapmasi için dokunmasi lazım okadar çok oyun oynayınca tiklamak oldu işte.Herkese tıklarsın hımmm ilginç gerçekten ilginç muhteşem awesome sugoı desu*
senden sonra başladim ve 677 bölümdeyim.Ben 563. bölümü izliyorum şu an ve mükemmel bir anime izle derim.
avm dinliyorum müzikleri hoşBak kardeşim öncelikle Anime ye çizgi film deme ağır kavga çıkar.
One Piece 500 küsür bölüme sahip ve hala bitmedi bu anime 1999 yılından beri devam etmektedir ve ben 300 küsür bölümünü izledim.Çok sıkabilir seni bu O yüzden One Piece ile başlama sana en ideali Death Note - Psycho Pass öneririm ben başlangıç olarak.Eğer 100 üstü bölümlü bir animeyi izlemeye kalkışırsan seni sıkar.O yüzden önce az bölümlüleri izlemeyle başla sonra daha çok bölümlüleri izle.Eğer Anime izlerken çok eğlenceli vakitler geçirmek istiyorsan Danshi Koukousei No Nichijou izle (Evet ezberledim B)) Tamamen komediden ibaret ve anime tamamen Liseli öğrencilerini hayatını ele almıştır.
Adının Türkçesi de zaten Liseli Erkeklerin Günlük Yaşantısıdır.
Buradan direk İlk bölümü izlemeye başlayabilirsin =Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Sakın bir anime izlerken bir veya daha fazla bölüm atlama asla ama asla spoiler yeme bu da demek oluyor ki çoğu anime avmlerinden uzak duracaksın yoksa hiç ama hiç zevkli gelmez seni çok pis sıkar.
Öyle değil bu senin lise hayatın orada ki öğrencilerle aynı mı sanıyorsun?avm dinliyorum müzikleri hoş
izlersem tek 1 anime izlerim abartmam işsiz değilim
bana az bölümlü değilde hikayesi güzel bişeyler lazım lise hayatından bıktım birde onu izleyemem![]()
HxH izle ._. @AlichosTRavm dinliyorum müzikleri hoş
izlersem tek 1 anime izlerim abartmam işsiz değilim
bana az bölümlü değilde hikayesi güzel bişeyler lazım lise hayatından bıktım birde onu izleyemem![]()
FMA ile başladım 100 bölüm üstü düye bülüyorum ._.Bak kardeşim öncelikle Anime ye çizgi film deme ağır kavga çıkar.
One Piece 500 küsür bölüme sahip ve hala bitmedi bu anime 1999 yılından beri devam etmektedir ve ben 300 küsür bölümünü izledim.Çok sıkabilir seni bu O yüzden One Piece ile başlama sana en ideali Death Note - Psycho Pass öneririm ben başlangıç olarak.Eğer 100 üstü bölümlü bir animeyi izlemeye kalkışırsan seni sıkar.O yüzden önce az bölümlüleri izlemeyle başla sonra daha çok bölümlüleri izle.Eğer Anime izlerken çok eğlenceli vakitler geçirmek istiyorsan Danshi Koukousei No Nichijou izle (Evet ezberledim B)) Tamamen komediden ibaret ve anime tamamen Liseli öğrencilerini hayatını ele almıştır.
Adının Türkçesi de zaten Liseli Erkeklerin Günlük Yaşantısıdır.
Buradan direk İlk bölümü izlemeye başlayabilirsin =Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Sakın bir anime izlerken bir veya daha fazla bölüm atlama asla ama asla spoiler yeme bu da demek oluyor ki çoğu anime avmlerinden uzak duracaksın yoksa hiç ama hiç zevkli gelmez seni çok pis sıkar.
Simya yapma keyfi.
HxH candır.