One Piece tavsiye edermisiniz ?

Zurinqun

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0

AzlaazTR

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
O zaman animeleri izlemek zorundasın*
Yaz Google'a "Sora Hentaü" diye bi' örnek sana ya da Naruto*[DOUBLEPOST=1421256022,1421255981][/DOUBLEPOST]
Dinle şunu kendine gel*
High school dxd en komik an bence issei rias m*melerini yariya ineceğini duyunca imam power elde etmesi :D

AzlaazTR

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0

Alkar

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bak kardeşim öncelikle Anime ye çizgi film deme ağır kavga çıkar.
One Piece 500 küsür bölüme sahip ve hala bitmedi bu anime 1999 yılından beri devam etmektedir ve ben 300 küsür bölümünü izledim.Çok sıkabilir seni bu O yüzden One Piece ile başlama sana en ideali Death Note - Psycho Pass öneririm ben başlangıç olarak.Eğer 100 üstü bölümlü bir animeyi izlemeye kalkışırsan seni sıkar.O yüzden önce az bölümlüleri izlemeyle başla sonra daha çok bölümlüleri izle.Eğer Anime izlerken çok eğlenceli vakitler geçirmek istiyorsan Danshi Koukousei No Nichijou izle (Evet ezberledim B)) Tamamen komediden ibaret ve anime tamamen Liseli öğrencilerini hayatını ele almıştır.
Adının Türkçesi de zaten Liseli Erkeklerin Günlük Yaşantısıdır.

Buradan direk İlk bölümü izlemeye başlayabilirsin =
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Sakın bir anime izlerken bir veya daha fazla bölüm atlama asla ama asla spoiler yeme bu da demek oluyor ki çoğu anime avmlerinden uzak duracaksın yoksa hiç ama hiç zevkli gelmez seni çok pis sıkar.

Glyphl

play.aleriaclub.com | Team.Aleria
En iyi cevaplar
0
One Piece 500 küsür bölüme sahip ve hala bitmedi bu anime 1999 yılından beri devam etmektedir ve ben 300 küsür bölümünü izledim.Çok sıkabilir seni bu O yüzden One Piece ile başlama sana en ideali Death Note - Psycho Pass öneririm ben başlangıç olarak.Eğer 100 üstü bölümlü bir animeyi izlemeye kalkışırsan seni sıkar.O yüzden önce az bölümlüleri izlemeyle başla sonra daha çok bölümlüleri izle.Eğer Anime izlerken çok eğlenceli vakitler geçirmek istiyorsan Danshi Koukousei No Nichijou izle (Evet ezberledim B)) Tamamen komediden ibaret ve anime tamamen Liseli öğrencilerini hayatını ele almıştır.

Sakın bir anime izlerken bir veya daha fazla bölüm atlama asla ama asla spoiler yeme bu da demek oluyor ki çoğu anime avmlerinden uzak duracaksın yoksa hiç ama hiç zevkli gelmez seni çok pis sıkar.
avm dinliyorum müzikleri hoş :(
izlersem tek 1 anime izlerim abartmam işsiz değilim
bana az bölümlü değilde hikayesi güzel bişeyler lazım lise hayatından bıktım birde onu izleyemem :(

Alkar

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
bana az bölümlü değilde hikayesi güzel bişeyler lazım lise hayatından bıktım birde onu izleyemem :(
Öyle değil bu senin lise hayatın orada ki öğrencilerle aynı mı sanıyorsun?
Bir ilk bölümünü izle de öyle konuş sen :D
Eğer sağlam bir hikaye istiyorsan psycho pass izle 2 sezonu da bitirdim filmi çıkacak bu sene onu bekliyorum.

AzlaazTR

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Sen direk harem mod on yap high school dxd ile high school dxd new izle.:D

GodofMilker

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
HxH izle ._. @AlichosTR

FMA ile başladım 100 bölüm üstü düye bülüyorum ._.