- En iyi cevaplar
- 0
Forumda değeri bilinmeyen animelerin başta gelenidir*HxH candır.
Forumda değeri bilinmeyen animelerin başta gelenidir*HxH candır.
Hayır daha fazla, neyse spoiler vermeyelimİlk bölümü şimdi bitirdim,sonda müzikde 5 kişi oluyorlar turuncu kafada dahil spoylır vermişler ilerde 5'i birmi olacak ?
One Piece'nin sonunda Kaneki Naruto'yu öldürüyor.Hayır daha fazla, neyse spoiler vermeyelim![]()
Ve Rias hepsini şeytan olarak tekrar doğuruyor ? ._.One Piece'nin sonunda Kaneki Naruto'yu öldürüyor.
*spoiler god*
onlar kim bilmediğim için sorun yok isim hafızam düşük,2. bölümde bitti bbOne Piece'nin sonunda Kaneki Naruto'yu öldürüyor.
*spoiler god*
Ve Issei şeytan lordu oluyor*Ve Rias hepsini şeytan olarak tekrar doğuruyor ? ._.
Vereyim sana spo.İlk bölümü şimdi bitirdim,sonda müzikde 5 kişi oluyorlar turuncu kafada dahil spoylır vermişler ilerde 5'i birmi olacak ?
onlar kim bilmediğim için sorun yok isim hafızam düşük,2. bölümde bitti bb
Issei kovulmuşlardan olabilir azazel adam'i etkiliyor çünkü.Ve Issei şeytan lordu oluyor*
Rias da kraliçe(lordun bayan versiyonunu bulamadı lel)*
HAPPY ENDING?*
*sonra sasuke bunları tsukuyomiden çıkartıyor*
Kovulmuşlardan olacağını hiç sanmıyorum Azazel'in alakası olmayabilir*Issei kovulmuşlardan olabilir azazel adam'i etkiliyor çünkü.![]()
Maalesef Tokyo Ghoul'un sonunda Issei'nin Haru'yu öldürdüğünü biliyorsun artık.yeter spoylıra boğmayın , 3 de bitti 4 e geçicem hoşuma gitti