Zurinqun
Lapis Toplayıcısı
- En iyi cevaplar
- 0
Olaylar olaylar olaylar olaylar.O değilde sonlarda Kirito Naruto'yu kesince Luffy'i ardından kesiyor ve sonra Naruto geliyor falan çok fena oldu olaylar.
Sonra Sub Zero geliyor Steve'yi öldürüyor falan*
Olaylar olaylar olaylar olaylar.O değilde sonlarda Kirito Naruto'yu kesince Luffy'i ardından kesiyor ve sonra Naruto geliyor falan çok fena oldu olaylar.
Zoro'nunki gidiyordu sanırım ._. Zoro forevır .-.4. bölüm ağladımKolu gitti lan hemde sağ ?!
@AlichosTR ve ben ._.Neden acaba nerdeyse tüm anime izleyenler ***** için izliyor?!
Shanks'ın gidiyor
Sadece ilk 3 bölümü falan izlemiş olmanın gazabı*Shanks'ın gidiyor
O köpek finalde Luffy'ye yardım ediyor fakat ölüyor.5 de bitti 6 ya geçtim çohoş[DOUBLEPOST=1421271331,1421269963][/DOUBLEPOST]Köpeğe yazık oldu ağladım
7'den devam![]()
Ne gerek vardı şimdi buna ?O köpek finalde Luffy'ye yardım ediyor fakat ölüyor.
Anime izlemenin 1. kuralı:Ne gerek vardı şimdi buna ?
Şapkaya yazık oldu,ilk günden yapmayın bari please heyecanla 7 bölümü izledim vaktim olsa hepsini izlerim uyumam lazımAnime izlemenin 1. kuralı:
Sıpoylırlar her yerde ._.
Her şeyden etkilenmemen lazım ._. Van piis'i izlemedim ama sanırım duygusal da biraz ._.Şapkaya yazık oldu,ilk günden yapmayın bari please heyecanla 7 bölümü izledim vaktim olsa hepsini izlerim uyumam lazım
umut ben varken foruma konu açıyosun yakıştıramadım
İlk 7 yi bitirdim hoşuma gitti amaumut ben varken foruma konu açıyosun yakıştıramadımone piece ile başlama animeye sao felan izle ilk başlarda
İlk 7 hoşuna gittiyse aşık olucaksın animeye ama bazı bölümler gerçekten kötü ve sabretmen gerekicek spoiler yeme insan sabırsızlanıyo ve o kötü bölümler çekilmez hale geliyoİlk 7 yi bitirdim hoşuma gitti ama
Bide spoyler yemesem iyi olurdu ama neyse
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi