Zetsuon no tempest* Pülüz*O kadar güzel bir anime ki yarın sınav olduğu halde 7 bölüm izledim bugün ve 10 bölüm veya 15 bölüme çıkarcam sayıyı çok güzel devam ediyor 20+ bölümler de çoşuyor zaten şu yazarken bile sabırsızlandım yeni bölüm için![]()
Valla Spoiler olmasın o yüzden şöyle yazayımNaruto'da ne dram var![]()
Anne baba ölümü klasik bir şey, Jiraya ve İtachi'ye bir şey diyemem ._. İtachi'yi de o kadar sevmedim ama :/ Asuma umrumda değülValla Spoiler olmasın o yüzden şöyle yazayım
Bir defa anne babası doğmadan önce ölmüş bunu anime öyle bir şekilde anlatıyor ki çok üzülüyor insan ayrıca jiariya asuma ve itachi'nin ölümleri zaten inanılmaz üzücü hinatanın pain tarafından yaralandığı zaman da bayağı bir üzücüydü ha bir de obitonun ölümü var ve bunlar sadece bazıları
Zevkler ve renkler tartışılmaz ama sonuçta bu saydıklarım gerçekten üzücü şeyler evet anne baba ölümleri klasik ama Naruto animesi bu olayı çok daha güzel ve dramitik bir şekilde sunuyor bana göre ve gerçekten insan üzülüyor.Anne baba ölümü klasik bir şey, Jiraya ve İtachi'ye bir şey diyemem ._. İtachi'yi de o kadar sevmedim ama :/ Asuma umrumda değül![]()
Naruto tutulan bir anime olduğu için beklentilerin de o düzeyde. Ne kadar iyi bir şey beklersen o kadar iyi görürsünZevkler ve renkler tartışılmaz ama sonuçta bu saydıklarım gerçekten üzücü şeyler evet anne baba ölümleri klasik ama Naruto animesi bu olayı çok daha güzel ve dramitik bir şekilde sunuyor bana göre ve gerçekten insan üzülüyor.
Ben Naruto'yu izlemeye başladığımda sadece acaba bir anime nasıldır sorusunu sordum kendimde ve anime yazıp arattığımda bulduğum ilk anime olan narutoyu izlemeye başladım büyük beklentilerim olmamasına rağmen beklentilerimin üstünde bir animeydi bence bunun beklenti ile ilgili değil karakterlerin doğru yansıtılması ile ilgili olduğunu düşünüyorum çünkü bir karakter ne kadar iyi bir şekilde yansıtılırsa izleyici karaktere ile o kadar iyi empati kurar benim düşüncem bu yöndeNaruto tutulan bir anime olduğu için beklentilerin de o düzeyde. Ne kadar iyi bir şey beklersen o kadar iyi görürsün![]()
Sandığa sıkışmış adam ile ilgili bir bölüm var hazine adasına gidiyorlar filler o izlemeden geçebilirsin ana hikaye ile alakası o bölümün9. bölüm çok sıkıcıydı[DOUBLEPOST=1421351001,1421348333][/DOUBLEPOST]9-10-11-12 çok sıkıcı lan anlamsızca izliyorum
Sao ile animeye başlamak çok mantıksız bence. Bana sorulsa Death Note ile başlatırdım mesela. Sao çok çocuksu kalıyo anime dünyasında.umut ben varken foruma konu açıyosun yakıştıramadımone piece ile başlama animeye sao felan izle ilk başlarda
Death note'de karmaşık kalıyor* Hepsi böyle mi diyip hemen bırakabilirler. Aslında FMA da baya karışıkSao ile animeye başlamak çok mantıksız bence. Bana sorulsa Death Note ile başlatırdım mesela. Sao çok çocuksu kalıyo anime dünyasında.
valla benim başlarken o kadar seçeneğim yoktu mantıklı olanı seçemedimSao ile animeye başlamak çok mantıksız bence. Bana sorulsa Death Note ile başlatırdım mesela. Sao çok çocuksu kalıyo anime dünyasında.
ahmet 9 dan sonraki bölümler çok sıkıcı taktik pls yarıda bıraktım 13. bölümüvalla benim başlarken o kadar seçeneğim yoktu mantıklı olanı seçemedim![]()
Sabret kankaahmet 9 dan sonraki bölümler çok sıkıcı taktik pls yarıda bıraktım 13. bölümü
Sabret kanka![]()