Left Click Basılı Tutarak Kılıç Kullanma?

nasuhcaliskan

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Mousem x7 ve left click biraz çıkmış gibi zor basılıyor ve çok ses çıkarıyor acaip rahatsız etmeye başladı mob falan keserken çok zorlanıyorum artık bunun için bi program falan var mı ?

IRFN

Sonoyuncu.Network
En iyi cevaplar
0
x7'nin 2x click tuşu vardı sanırım. Onunla idare edebilirsin.

I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
Kurallara aykırı cevap atıyorum. Bir farenin sol tuşu bozulmuş ve bunu program ile düzeltmeye çalışacak. Cevabı tahmin ettiği halde dikkat çekmek için konu açmış diye düşünerek yorum atıyorum. Benden rahatsız olanlar varsada mesajlarımi rapor etsin yada görmezden gelsin.
Sen başlığı ve konuyu düzgün okumadın galiba? Adam demiş ki "Mouse'un left click tuşu sorun çıkarıyor ve basarken kötü bir ses çıkarıyor, bu yüzden basılı tutarak vurabileceğim bir program var mı?". Nasıl mouse'u tamir etmek için program aradığı kanısına vardın anlayamadım. Ve görmezden gelme gibi bir durum olamaz. Kural ihlali yapıyorsun çünkü.

rayandu06

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Kurallara aykırı cevap atıyorum. Bir farenin sol tuşu bozulmuş ve bunu program ile düzeltmeye çalışacak. Cevabı tahmin ettiği halde dikkat çekmek için konu açmış diye düşünerek yorum atıyorum. Benden rahatsız olanlar varsada mesajlarımi rapor etsin yada görmezden gelsin.
Sinirlerinin bozuk olduğunu düşünerek bir şey demiyorum...

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Böyle Bir Porgram Var Ama Fps Yi Çok Fazla Düşürüyor 100 Fps Den 50 Fps Ye Biraz Daha Oynadıkca 10 Fps Kadar Düşüş Oluyor
Zamanında @rayandu06 Üzerinde Denemiştim Hile Olarak Sayılıyordu Ama Dediğim Gibi Fps Yi Çok Düşürüp Oynanmıyacak Hala Getiriyor

nasuhcaliskan

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Böyle Bir Porgram Var Ama Fps Yi Çok Fazla Düşürüyor 100 Fps Den 50 Fps Ye Biraz Daha Oynadıkca 10 Fps Kadar Düşüş Oluyor
Zamanında @rayandu06 Üzerinde Denemiştim Hile Olarak Sayılıyordu Ama Dediğim Gibi Fps Yi Çok Düşürüp Oynanmıyacak Hala Getiriyor
ben offline oynuyorum sıkıntı olmaz yani sana zahmet ismini yazar mısın

M

MUHDE

Ziyaretçi

Egolu niyazicik :(
//Konuya gelirsek çok fazla olmayacak şekilde basılan yerin temeli olan plastiğe yağ sürebilirsin veya ona benzer şeyler :(

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
ben offline oynuyorum sıkıntı olmaz yani sana zahmet ismini yazar mısın
Bende Optifine İle Oynuyordum Oynadıkca Fps Düşüyor 100 Den 50 Ye 50 Den 10 A Düşüyor Oynanmaz Hala Geliyor.
Ve Hileye Girdiği İçin Kendin Araştırıp Bulmalısın.