Can inGame | Oyunun İçinde

_CAN_

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhaba Arkadaşlar...
Yeni Açmış Olduğum Web Sitemi Tanıtacağım
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Sitem Oyun Blogu Temalıdır.
Amacım Oyunlarla İlgili En Son Haberleri Size En Hızlı Bir Şekilde Ulaştırmaktır.
Siteyi Tek Başıma Yönetiyorum.
Siteme Hepinizi Beklerim....

Camon32

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kanalına Baktım Leş gibi bir kanalın var. Oyunlarda bile hack açıyorsun. Rezil birisin gibi. Sitene bakıyom, her şey çalıntı lö. leş bir tasarımı var

_CAN_

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
tasarım leş[DOUBLEPOST=1421600386,1421600332][/DOUBLEPOST]

ayrıca sana ait özgün yazılar yok
Blog'da ZAten Amacım Kendi Yazılarımı Yazmak Değil Farklı Yerlerdeki Haberleri Tek Bir Bloga Toplamak
Kanalına Baktım Leş gibi bir kanalın var. Oyunlarda bile hack açıyorsun. Rezil birisin gibi. Sitene bakıyom, her şey çalıntı lö. leş bir tasarımı var
Benim Rezil birisi almam veya olmamam seni ilgilendiriyormu ? İlgelindiriyorsa sözle Çenemi Kapatayım!
Çoluk çocuklardan gelen yorumlara ihtiyacım yok!!!

Glyphl

play.aleriaclub.com | Team.Aleria
En iyi cevaplar
0
Blog'da ZAten Amacım Kendi Yazılarımı Yazmak Değil Farklı Yerlerdeki Haberleri Tek Bir Bloga Toplamak

Benim Rezil birisi almam veya olmamam seni ilgilendiriyormu ? İlgelindiriyorsa sözle Çenemi Kapatayım!
çalmak diyosunnnnnnn

bgencacat

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar sakin olun zaten bu kopyala yapıştırların cezasını Google kesiyor.

Camon32

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0

Çoluk çoçuk diyorsunda her türlü yoruma açıksın kardeşim. Sen yaşımı biliyor musun ? sen kaç yaşındasın bakalım ! Ben 14

_CAN_

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Çoluk ç**uk diyorsunda her türlü yoruma açıksın kardeşim. Sen yaşımı biliyor musun ? sen kaç yaşındasın bakalım ! Ben 14
Ben 17 Yaşındayım (19 Ocakta Girdim) Abilerlerinle düzgün konuşmalısın!
Senin Yorumlarınada İhtiyacım Yok! (Tekrar Hatırlatmak İstedim)[DOUBLEPOST=1421861688,1421861558][/DOUBLEPOST]
Arkadaşlar sakin olun zaten bu kopyala yapıştırların cezasını Google kesiyor.
Kopyala Yapıştır Yapmıyorum!
Blogger Özel Mail Adresimi Google Mail'e Yonlerdirdim.Daha Sonra Belirli Birkaç Siteye Mail Abonesi Oldum! Onlardan Gelen Mailler Siteye Otomatik Ekleniyor Ben Sadece Siteye Hata Çıkarsa Giriyorum.

Camon32

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben 17 Yaşındayım (19 Ocakta Girdim) Abilerlerinle düzgün konuşmalısın!
Senin Yorumlarınada İhtiyacım Yok! (Tekrar Hatırlatmak İstedim)[DOUBLEPOST=1421861688,1421861558][/DOUBLEPOST]
Peki çocuk musun değil miisn ? söyle bakalım. Sosyalin 40 olsa bile bilirsin bunu