Buyük zed rehberi

Diğer rehberden iyimi ?

• evet

Kullanılan: 1 25.0%
  • hayır

Kullanılan: 1 25.0%
  • ikiside aynı

Kullanılan: 2 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    4

Mr1KinG

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
EVET ARKADAŞLAR BUGÜN BİR ZED REHBERİ AÇAYIM DEDİM
BU SEFER HİKAYESİNİ ARKADAŞLARINI YAZMAYACAĞIM DİREK KONUYA GİRECEĞİM
YETENEKLER:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
DÜŞENE TEKME:

ZED CANI %50'nin altındaki rakiplere azami canının %8-10 arası ek büyü hasarı verir.Aynı rakipte sadece 10 saniyede bir gerçekleşir
KESKİN SHURİKEN:

Zed Şurikenlerini atar ve deşip geçer.Sonraki rakiplere %50 hasar verir.
CANLI GÖLGE:

Zed pasif olarak saldırı gücü kazanır.Etkinleştirmek gölgeyi belirlenen bölgeye atar ve gölge yeteneklerini taklit eder yeteneği tekrar etkinleştirmek Zed'in gölgesiyle yer değiştirmesini sağlar.Zed bir rakibe aynı yeteneği 2 kere isabet ettirirse enerji yeniler.
GÖLGE DARBESİ:

Zed gölge bıcaklarını çevirir ve etrafa hasar verir.Gölgenin yaptığı yetenek rakip birimleri yavaşlatır.
ÖLÜM İŞARETİ:

Evet işte Zedi zed yapan yeteneğe geldik. Zed arkasında bir gölge bırakır ve 3 saniye hedef alınamaz hale gelir Ve hedefe ölüm işareti koyar bu 3 saniye boyunca ne kadar çok vurursanız yeteneğin verdiği hasar belli bir oran artar.Yeteneği tekrar etkinleştirmek arkasında bıraktığı gölgeye ışınlanır.
ZED'E KARŞI TAKTİKLER:
Zed yüksek miktarda fiziksel hasar verir.Zırh zede karşı çok etkilidir.Eğer ilah olmuşsa(Sadece q ile yarı can alıyorsa) Bir koruyucu melek ona karşı etkilidir. Zed ganglardan kolayca kaçabilen bir karakter zed ne zamaN sizi dürtmek amaçlı gölgeyi etkinleştirirse Jung ile birlikte hızlı bir şekilde onu alabilirsiniz.
ZED OYNARKEN TAKTİKLER:
Zed oynarken karşınızda cok hareketli bir karakter varsa(LB veya Fizz gibi) E fullemenizde fayda var böylece yeteneğin isabeti artar.
Zed çok dayanıklı bir karakter değildir fakat tfde adcyi saniyeler içinde yok edebilir. Tfde adc arkada olacağı için siz arkadan dolaşın vakit yoksa w atın ve adcye u atın ve hasar verin hasar verdiğinizi gören diğerleri sizde doğru gelecektir ve bu sırada tekrar R ye basarak kaçarsınız
ZED ÖRNEK BUİLDLER:
Mahvolmuş kralın kılıcı,Youmu Hayalet kılıcı,Kara balta,Son fısıltı,Donmuş balyoz(veya cok yavaş geldiyse bir bot),Koruyucu melek
BUİLD 2:
Malmortius,Kanasusamış,Youmu Hayalet kılıcı,Son fısıltı Bir bot,Mahvolmuş kralın kılıcı

Karakterin +ları
-YÜKSEK HASAR VE CARRY YAPABİLME
-SIÇRA GİBİ BİR YETENEK
-GÜZEL FAKE ATABİLEN BİR KARAKTER
-HAVALI OLMASI(:D)
-YAKALAYABİLME VE KAÇABİLME OLMASI
Karakterin - leri
-ZORLUK SEVİYESİNİN YÜKSEK OLMASI
-İTEMLERLE ÖZELLİK GÖSTERMESİ
-W OLMAYINCA SAVUNMASIZ OLMASI
-EARLY GAME'DE ZORLANMASI
Yardım edebildiysem teşşekkür ederim

RedFail

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Verdiğim Linkteki Adamdan Nefret Etmeme Rağmen O Senden Daha İyi Yapmış...

Mr1KinG

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
hayır özenmedim adamın konusunu bile görmedim
hmm minecraft forumu ve zed
Oyun konsolu bölümüne yazdım minecraft yardım bölümüne yazmadım sanırım
Ne üzücü bana söylersen konumu düzletebilirim
Verdiğim Linkteki Adamdan Nefret Etmeme Rağmen O Senden Daha İyi Yapmış...
Olabilir ben sadece yarım etmek amaçlı yazdım konu hazırlama bilgim az adamın gözü daha az yoruyor ondan daha iyi duruyor olabilir ve

Alkar

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Abi kaç kere diyeceğiz şu Minecraft forumu gibi genelin +13 altı olduğu yerlerde LOL konuları açmayın diye.