''SalçalıEkmek'' Kimdir

AzlaazTR

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Juvia mı ölüyo? :(
Yok daha neler :D
Juvia muvia ölmüyorda Koskoca Fairy Tail Loncasi dağılıyor juvianin gray babasini öldürdüğü anlaşiliyor natsu gildarts ile tekrardan karşilaşip 1 yil boyunca çalişiyor ve natsu + gildarts tipinde oluyor. :D

MahmuTr

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Foruma hoş geldin ben de Bestia adım soyadım ''Vermiyorum
'' yaşım 16 Anime - Yabancı Dizi izler ve her türlü müzik dinlerim.Forumda metalica seven arkadaşlardan sana @faketaxidriver 'ı göstermek istiyorum knk gibiyizdir onunla iyi anlaşa bilirsin. Ben de LOL oynuyorum arada sırada girerim.Benim hakkımda daha fazla bilgi edinmek istersen,forumda nasıl tanındığımı öğrenmek istersen profilimden hakkında bölümüme bakabilirsin.Tekrardan foruma hoş geldin umarım iyi ve huzurlu bir ortam edinirsin.
Görme O Namıssızı :/

yoloman

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Salam ben yölömön , Jibrilizm in bulucusu ve forumda en çok düşmana sahip olmasına rağmen kimsenin ona karşı tam bir zafer alamadığı yölömön xd Eğer skypeni verirsen @Zurinqun @MUHDE ve benden oluşan sevgü üçgenüne senide katabiliriz :( (Zurin biraz ayrı kalabiliyor ama Mühdü üle +9 ilişki itemim var :()

SalçalıEkmek

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
dometes salçasımı biber salçasımı ??? yoksa karışıkmısın
gizli tarif -_-[DOUBLEPOST=1423486714,1423486653][/DOUBLEPOST]
Salam ben yölömön , Jibrilizm in bulucusu ve forumda en çok düşmana sahip olmasına rağmen kimsenin ona karşı tam bir zafer alamadığı yölömön xd Eğer skypeni verirsen @Zurinqun @MUHDE ve benden oluşan sevgü üçgenüne senide katabiliriz :( (Zurin biraz ayrı kalabiliyor ama Mühdü üle +9 ilişki itemim var :()

Vay Anasını Sayın Seyirciler :ha: