M
MUHDE
Ziyaretçi
Nölüyor burada 
Daha önce kimse tek başına bana ''ağzımın payını vermeyi'' başaramadı. 4-5 kişi de bile beni tamamen yenemezken(Ki 5 kişi ile aynı anda tartışmak kolay bir şey?)bunu söylemen çok komiğime gitti açıkçası. Tartışma sırasında sayı üstünlüğün bu kadar fazlayken benim sizi yenmemi felanmı bekliyorsunYalan yalan inanma her önüne gelen bunu mecazen ağzını burnunu dağıtıyor da bu triplere girip göz ardı ediyor çoğu zaman da diyecek laf bulamıyor çünkü 4 - 5 kişi ağzının payını veriyor.
-Tanertekintr minecraft kapanıyomus
+neeeeee
+olamaz!
+hayırrr ):
+nasıl para kazanıcam ben!
+bankamı soym istiyon!!
-Qandırdım xd...s.s.as.s
+hewal kalbime iniyodu yapma birdaha !1!!!!!
===Ona küçük sürprizler yapın===
Not: Yazıda geçen kişi/kişiler kurum/kurumlar gerçek hayat ile ilişkisi olmayıp tamamen hayal ürünüdür.
Adam YouCrafta savaş açmış adkalsdja tartışma çıksın azcık aksiyon istiyorum @TanerTekinTr
Ben ve bir kaç kişi seni zaten seni yeterince birebir tartışma da ağzının payını verdi mazoşist misin anlamıyorum bu kadar da çok istenilmez ki.Daha önce kimse tek başına bana ''ağzımın payını vermeyi'' başaramadı. 4-5 kişi de bile beni tamamen yenemezken(Ki 5 kişi ile aynı anda tartışmak kolay bir şey?)bunu söylemen çok komiğime gitti açıkçası. Tartışma sırasında sayı üstünlüğün bu kadar fazlayken benim sizi yenmemi felanmı bekliyorsun![]()
Deyim olsa bile iğrenç ve kötü geliyor barışmak ise böyle birisiyle anca bayramları barışık olurum onun dışında ne yaparsanız yapın barışmam.Fazla yüz veriyorsun tepene çıkıyorlar sonra.
Hepiniz aynı anda saldırıyorsunuz ne bekliyorsun ki ?Ben ve bir kaç kişi seni zaten seni yeterince birebir tartışma da ağzının payını verdi mazoşist misin anlamıyorum bu kadar da çok istenilmez ki.
Deyim olsa bile iğrenç ve kötü geliyor barışmak ise böyle birisiyle anca bayramları barışık olurum onun dışında ne yaparsanız yapın barışmam.Fazla yüz veriyorsun tepene çıkıyorlar sonra.
seni takan yok forum istemiyor zaten![]()
Şu adamı görüyor musun? = @TheProfessional Bu adamı unutma çünkü bu gördüğün adam sadece ve sadece tek başına defalarca kez 10 ve üzeri kişiye karşı tek tartışmaya girip hepsini alt etmiş bir adam. Madem kendini bir halt zannediyorsun hafif ego yapıyorsun bu tür şeyleri de kazanman şart eğer kazanamayacaksan hiç girme sus otur.Hepiniz aynı anda saldırıyorsunuz ne bekliyorsun ki ?
illuminati detected![]()
Birşeyler
hoşt ego işte benim konum no ego no problem kavgaya bilmemneye başlama otur oturdugun yere okeyŞu adamı görüyor musun? = @TheProfessional Bu adamı unutma çünkü bu gördüğün adam sadece ve sadece tek başına defalarca kez 10 ve üzeri kişiye karşı tek tartışmaya girip hepsini alt etmiş bir adam. Madem kendini bir halt zannediyorsun hafif ego yapıyorsun bu tür şeyleri de kazanman şart eğer kazanamayacaksan hiç girme sus otur.
Seni tek yenebiliyorum o bana yetiyorŞu adamı görüyor musun? = @TheProfessional Bu adamı unutma çünkü bu gördüğün adam sadece ve sadece tek başına defalarca kez 10 ve üzeri kişiye karşı tek tartışmaya girip hepsini alt etmiş bir adam. Madem kendini bir halt zannediyorsun hafif ego yapıyorsun bu tür şeyleri de kazanman şart eğer kazanamayacaksan hiç girme sus otur.
Şu adamı görüyor musun? = @TheProfessional Bu adamı unutma çünkü bu gördüğün adam sadece ve sadece tek başına defalarca kez 10 ve üzeri kişiye karşı tek tartışmaya girip hepsini alt etmiş bir adam. Madem kendini bir halt zannediyorsun hafif ego yapıyorsun bu tür şeyleri de kazanman şart eğer kazanamayacaksan hiç girme sus otur.
Bu iki arkadaşı ayıranı @rayandu06 ile döverim.Ellemeyin rapor falan da etmeyin aksiyon oluyor ._.Seni tek yenebiliyorum o bana yetiyorPokemon çıkarır gibi senin tarafında tartışacak adamlar çağırıyorsun
![]()