Gece Gece Olmadı Bu

abdullah2323

BOZKURT
En iyi cevaplar
0
Tabi,anlatmazsan seviniriz :)

+9 Yatakta zevki kaçırma itemi*
Dur daha bitmedi !!!![DOUBLEPOST=1424811147,1424811063][/DOUBLEPOST]
Hayaletleri ve 3 harflileri Hentaü karakterleri yerine koy :)
İyi şeyler düşün
hentaünün birden dişlerinin çıktığını memelerinden siyah kan aktığını ve çirkin bi ifadeyle çığlık attığını düşün ve aklına şimdi onu getir
yaşasın kötülük yihahahahahaha

• Beğen
Reactions: DIO

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Hayaletleri ve 3 harflileri Hentaü karakterleri yerine koy :)
İyi şeyler düşün
Yalnız bu uzaylı :( + Kaldırmazsan %100 uyarı alacaksın benden demesi.[DOUBLEPOST=1424811196,1424811147][/DOUBLEPOST]
hentaünün birden dişlerinin çıktığını memelerinden siyah kan aktığını ve çirkin bi ifadeyle çığlık attığını düşün ve aklına şimdi onu getir
Off abi tıpkı black bible hentayında ki gibi çok fantastik :aşık:

Geleyepehele

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tabi,anlatmazsan seviniriz :)

+9 Yatakta zevki kaçırma itemi*
-Tam uykuya dalacaktım,birden vücudum titremeye başladı gözlerim istemsizce açılıp kapandı biraz,sonra bi çığlık sesiyle birlikte saniyelik bir yüz gördüm.Sonra her şey normal olur gibiydiki gözümü açıp nereye baksam o yüzü gördüm gözlerimi sımsıkı kapatıp anne anne diye bağırdım,ne hikmetse 7-8 dakika sonra anca uyandılar odaya ayak bastıkları an düzeldi her şey

Normalde olsa kabus der geçerim ama 2-3 defa tamamen aynı şekilde oldu (gerçi aynı şekilde geçen tek kabusum değil bunlar,tamamen aynı şekilde olan 5-6 rüyam var benim deliriyorum :( )

onikiasd

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
sapıkmısınız siz topunuz ya töbe töbe olmuyor beyler konuyu değiştirin sapık supuk şeyler konuşmayın günah günah !

• Beğen
Reactions: DIO

onikiasd

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
-Tam uykuya dalacaktım,birden vücudum titremeye başladı gözlerim istemsizce açılıp kapandı biraz,sonra bi çığlık sesiyle birlikte saniyelik bir yüz gördüm.Sonra her şey normal olur gibiydiki gözümü açıp nereye baksam o yüzü gördüm gözlerimi sımsıkı kapatıp anne anne diye bağırdım,ne hikmetse 7-8 dakika sonra anca uyandılar odaya ayak bastıkları an düzeldi her şey

Normalde olsa kabus der geçerim ama 2-3 defa tamamen aynı şekilde oldu (gerçi aynı şekilde geçen tek kabusum değil bunlar,tamamen aynı şekilde olan 5-6 rüyam var benim deliriyorum :( )
bir şey olmaz hiç kafaya takma bu beni takmıyor der giderler :D salla hayatı accık akıt saçma oldu hayatı akışına bırah

abdullah2323

BOZKURT
En iyi cevaplar
0
gece kar yağıyormu diye cama yönelme sakın aşşağıda çöp konteynırının ynaında kedi kılığına girmiş ve sana sırıtıyor olacak ama onu yaptınsa artık arkana bakma çünkü kedi yatağında miyyyyyyyyeeeeeeeeavvvvvvvvv

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0

Ne O ben yurtta kalırken yan odadan tekini Cin çarptı aynı odadan bir başkasına da gece gelmişler.

onikiasd

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
gece kar yağıyormu diye cama yönelme sakın aşşağıda çöp konteynırının ynaında kedi kılığına girmiş ve sana sırıtıyor olacak ama onu yaptınsa artık arkana bakma çünkü kedi yatağında miyyyyyyyyeeeeeeeeavvvvvvvvv
nedense miyav deyince aklıma @Miyooo geldi la hemde kedi ne ya mübarek öyle şeymi olur bi kere kar yağıyormu diye akşam akşam kaç kişi saf gibi kafayı çıkarıp çöp kutusunu izler ki ? hemde arkanda yatak yoksa tuvaletteysen nolcak klozetemi düşecek gariban kedi

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
İnsan mısın lan sen!? Balkona giriş benim odadan balkonun tam altın da da konteynır var! Kedielri unutmamak lazım tabi :(

abdullah2323

BOZKURT
En iyi cevaplar
0
nedense miyav deyince aklıma @Miyooo geldi la hemde kedi ne ya mübarek öyle şeymi olur bi kere kar yağıyormu diye akşam akşam kaç kişi saf gibi kafayı çıkarıp çöp kutusunu izler ki ? hemde arkanda yatak yoksa tuvaletteysen nolcak klozetemi düşecek gariban kedi
hayır o kedi senin artık bilinçaltında ve evdeki her delikten sesi geliyor @Miyooo oooooooooooovvvvvvvvvvvv sen bulmak istiyorsun tuvaletten geldiğini sanıyorsun sesin çişinde geliyor çavuşda huzursuz evet sonraaa kapı yok oluyor duvar bağırmalarını kimse duymuyor yıllarca orda kalıyorsun birde uyanıyorsunki sabah olmuş yihahaahaha