- En iyi cevaplar
- 0
Yalnız O To Love Ru onun sansürsüzünde her şey gözüküyor bilmiyon mu?Madem ecchi anime yapıyorsunuz sansür koymayın çok saçma bir şey -,-
Yalnız O To Love Ru onun sansürsüzünde her şey gözüküyor bilmiyon mu?Madem ecchi anime yapıyorsunuz sansür koymayın çok saçma bir şey -,-
o çocuğu çarptıysa nasıl konuşuyor o _ o[DOUBLEPOST=1424811599,1424811567][/DOUBLEPOST]Cık kalabalıklarmış.
ya gidin başka yerde sapıklaşın burası ayı orası ayrıYalnız O To Love Ru onun sansürsüzünde her şey gözüküyor bilmiyon mu?![]()
Duyduğum tek ses ''Onii - Çaaaan!'' @Miyoo etkisihayır o kedi senin artık bilinçaltında ve evdeki her delikten sesi geliyor @Miyooo oooooooooooovvvvvvvvvvvv sen bulmak istiyorsun tuvaletten geldiğini sanıyorsun sesin çişinde geliyor çavuşda huzursuz evet sonraaa kapı yok oluyor duvar bağırmalarını kimse duymuyor yıllarca orda kalıyorsun birde uyanıyorsunki sabah olmuş yihahaahaha
Ağzıylao çocuğu çarptıysa nasıl konuşuyor o _ o[DOUBLEPOST=1424811599,1424811567][/DOUBLEPOST]
ya gidin başka yerde sapıklaşın burası ayı orası ayrı
hah bunu başka konuda görmüştümBaşka konuda başıma gelen bir olayla uykunuzu kaçıralım bakalım
evde tek başıma iken tv izliyordum. bizim tv tüplü ._. Ekranı cam. ayna gibi yansıtıyor herşeyi. bir ara ekran gitti geldi gitti geldi ve pat ! ekran simsiyah oldu kapandı tv. O sırada tv ye odaklandığımda arkamdaki odanın yansımasını görüyordum. yansımaya iyice odaklandığımda bir şey fark ettim. siyah cam nedeni ile siyah yansıyan duvarlar arasında beyazlara bürünmüş. saçları ise herşeyden daha karanlık,ve sıfatını gizlyeyen bir kız gördüm. bütün bu saniyelik olayla arkama döndümde hiçbir şey göremedim.. Telaşla evden çıkmak istedim ama o anki heyacanım ile sanki soğuk soluğunu ensemde hisseder gibi olmuştum.
Sonuç olarak g**'e giren şemsiye açılmazmış. bunu da niye dedim bilmiyorum gidin uyuyun :/
Bende İmam Hatipliy(dim)im.birazdan yatağa gireceksin İmam Hatipli olarak kısa sureleri yazayımmı @onikiasd![]()
o zaman sesleri takip edip bodrum kata gelsene ...............zaten yataktayım keyfime keyf kaıtıyorum varya sabahtan beri tembellik peşindeyim hastayım birde özel bi hastalık okulada gitmiyom ooohhh kebap![]()
Durma hemen müstehcen şeyler ile uğraşzaten yataktayım keyfime keyf kaıtıyorum varya sabahtan beri tembellik peşindeyim hastayım birde özel bi hastalık okulada gitmiyom ooohhh kebap![]()
öhüü bizim bodrum kat en aşşağıda taaa kaç kat inmem lazım asansör var bodruma inmiyor en fazla 1.i kata iniyor[DOUBLEPOST=1424811926,1424811885][/DOUBLEPOST]o zaman sesleri takip edip bodrum kata gelsene ...............
![]()
müstehcen in ne olduğunu açıklarmısın eğer argo sapık şeyler varsa hiç anlatma tövbeliyim uğraştırma hoşlanmıyorum böyle konulardanDurma hemen müstehcen şeyler ile uğraş![]()
arkandaki sesi duyabiliyormusun ? o ses seni çağırıyor olacak ayna varsa bakma cam varsa ordan aşşağı bakma sakın gece tuvalete gitme bu konulardan korkmadın ama onları düşünerek istemsizce sizin mahalledekileri başına topladın saakın hareket etme ciddiyimöhüü bizim bodrum kat en aşşağıda taaa kaç kat inmem lazım asansör var bodruma inmiyor en fazla 1.i kata iniyor
Müstehcen cinsel içeriğin ve onun gibilerinin çok kibar bir açıklamasıdır ve çok hafifidir bu kelimeyi unutmayın ancak bir bey efendi cinsel içerik diyeceğine müstehcen der B)öhüü bizim bodrum kat en aşşağıda taaa kaç kat inmem lazım asansör var bodruma inmiyor en fazla 1.i kata iniyor[DOUBLEPOST=1424811926,1424811885][/DOUBLEPOST]
müstehcen in ne olduğunu açıklarmısın eğer argo sapık şeyler varsa hiç anlatma tövbeliyim uğraştırma hoşlanmıyorum böyle konulardan
Bunda Korkulucak bir şey Yok ikio zaman sesleri takip edip bodrum kata gelsene ...............
![]()
GÜLME KRİZİNE GİRDİM LAN XDBunda Korkulucak bir şey Yok iki
![]()
arkamdaki ses diyorki çay içermisin kaç şekerli istersin diye babam bağıırıyor pek korkutucu değil ._.arkandaki sesi duyabiliyormusun ? o ses seni çağırıyor olacak ayna varsa bakma cam varsa ordan aşşağı bakma sakın gece tuvalete gitme bu konulardan korkmadın ama onları düşünerek istemsizce sizin mahalledekileri başına topladın saakın hareket etme ciddiyim
ultimate pro : sayko
night mode : on
yatabilirim şu an size iyi geceler