- En iyi cevaplar
- 0
Facebooka atmış xD karnım ağırıyor midem bulandı lan xD bu forumda uzun zamandır böyle şeyler görmemiştim xDBunda Korkulucak bir şey Yok iki
![]()
Facebooka atmış xD karnım ağırıyor midem bulandı lan xD bu forumda uzun zamandır böyle şeyler görmemiştim xDBunda Korkulucak bir şey Yok iki
![]()
gece kar yağıyormu diye cama yönelme sakın aşşağıda çöp konteynırının ynaında kedi kılığına girmiş ve sana sırıtıyor olacak ama onu yaptınsa artık arkana bakma çünkü kedi yatağında miyyyyyyyyeeeeeeeeavvvvvvvvv
Ben tesadüflere inanmam... B)Ya abi ben bunu neden tam dışarı baktığımda okuyorum
la adın bile tilki kedi de tilkinin soyundan bir şey fark etmez 2 tilki beraber konuşur anlaşırsıjnızYa abi ben bunu neden tam dışarı baktığımda okuyorum
Olmadı müstehcen şeyler yaparsınız.la adın bile tilki kedi de tilkinin soyundan bir şey fark etmez 2 tilki beraber konuşur anlaşırsıjnız
Ben tesadüflere inanmam... B)
la adın bile tilki kedi de tilkinin soyundan bir şey fark etmez 2 tilki beraber konuşur anlaşırsıjnız
ya kirlettininz konunun namusunu lütfen gidermisiniz bayım =Olmadı müstehcen şeyler yaparsınız.![]()
Olmadı müstehcen şeyler yaparsınız.![]()
Ne yani kibarca bir şaka yaptım diye konu kirlensin adam ecchi şey paylaşsın konu kirlenmesin wüt?ya kirlettininz konunun namusunu lütfen gidermisiniz bayım =
2 sininde bıyıhı var 2 side tüylü 2 sininde kuyruğu var 2 sininde burnu var 2 sininde gözü var 2 sininde kulağı var 2 sininde delikleri var 2 sininde patileri varBen inanırım, ama konu alakası wüt :|
Tilkiyle kedi farklı şeylerdir![]()
reportladım merak etmeNe yani kibarca bir şaka yaptım diye konu kirlensin adam ecchi şey paylaşsın konu kirlenmesin wüt?
2 sininde bıyıhı var 2 side tüylü 2 sininde kuyruğu var 2 sininde burnu var 2 sininde gözü var 2 sininde kulağı var 2 sininde delikleri var 2 sininde patileri var
2 sininde tatlı dilli güler yüzlü al yazmalım ı var 2 side gitar çalabiliyor 2 side miyav diyebiliyor 2 side 2 dil bilip elektronik mühendisliğinde okuyor
2sininde temsilcisi var
kedi @Miyooo
tilki @ExtendedFox
Konuyu Bugladım Gidiyom xd2 sininde bıyıhı var 2 side tüylü 2 sininde kuyruğu var 2 sininde burnu var 2 sininde gözü var 2 sininde kulağı var 2 sininde delikleri var 2 sininde patileri var
2 sininde tatlı dilli güler yüzlü al yazmalım ı var 2 side gitar çalabiliyor 2 side miyav diyebiliyor 2 side 2 dil bilip elektronik mühendisliğinde okuyor
2sininde temsilcisi var
kedi @Miyooo
tilki @ExtendedFox[DOUBLEPOST=1424812582,1424812546][/DOUBLEPOST]
reportladım merak etmemişyın kompleyt
Bu tür mesajlar yasak. B) Ne yapsak acaba? B)2 sininde bıyıhı var 2 side tüylü 2 sininde kuyruğu var 2 sininde burnu var 2 sininde gözü var 2 sininde kulağı var 2 sininde delikleri var 2 sininde patileri var
2sininde temsilcisi var
kedi @Miyooo
tilki @ExtendedFox[DOUBLEPOST=1424812582,1424812546][/DOUBLEPOST]
reportladım merak etmemişyın kompleyt
reportla hiç acıma reportla reportlaki birdaha yapmayayımBu tür mesajlar yasak. B) Ne yapsak acaba? B)