Gece Gece Olmadı Bu

abdullah2323

BOZKURT
En iyi cevaplar
0
telefon klavyesiyle cebelleşirken unturnedmi oynuyon tel için olanıdamı var[DOUBLEPOST=1424816444,1424816364][/DOUBLEPOST]
biz küçükken mahallede evler bitişikti eve gidene kadar grup grup gidiyoduk hele akşam ezanından sonra ilk terlik kimin :D tabi hepimiz hS yiyorduk
ISte o an alacakaranlik gunes gitti gidecek neden geceleri korkariz bunun nedeni nedir biliyirmusun gece rahmet melekleri goge cikarlar ve sabah ezanina kadar inmezler geceleri bu kadar guclu olmalarinin sebebi budur karanliktanmi korkuyorsun o hic bir zaman karanlikta degil tam arkanda yatagindasin mitoloji yaptigimi saniyorsun bu konulari dusunmek cok tehlikelidir bir soz vardir bu tarafin hurileri diger tarafin zebanileridir derken yorganin alt kismini bile kulanamiyorsun hadi arkana baksana gercekligi ce gercegin tamamen hayal oldugunu gostereyim sana hadi saka yapmiyorum arkana bak en igrenc yaratik karsinda ama oturup siritiyor istte hayal gucun dostum ... hocamiz derdi benim gorduklerimi gorurseniz bir daha gormek istemezsiniz hadi bi daha arkana don ve onu sil gercek tehlike Kuranda yazdigi uzere cinler mesela beni nirmalde boyle gordunmu cunku cok dudsundum ve bunu ben yazmiyorum o yaziyor yalan soyleme sen hayir ben iste bu derece hasta olmamaniz icin anlatiyorum korkmayin birazdan cinneti anlatacagim uyumayan varsa

abdullah2323

BOZKURT
En iyi cevaplar
0
*Geceleri Forum Sokaklarında Dolaşıp Avlanan Abdi...*

Ya bu gidişle ünlü olacaksın ha B) Bu arada böyle şaka yapıyorum hoşuna gitmiyorsa yapmam.
Bence komik ama ortamin urkutucu havasi ve olu taklidi yapan uyelere cesaret vermiyelim cunku onlar tuvalete gitmek istiyor ama ben onlarii iyardim giderlerse tuvalet aynasindan her seyi gorecekler.umarim sirf bana inat kalkip aynaya uzun sure bakan olmaz cunku forumda yeterince deli var biz akulluya hasretiz bu arada kedi orda degil arabalardan birinin altina saklandi cunku ben sizi uyardim uc harfli kedi...kar yagiyormu bi cikip baksana yakisikli ama karsi binanin tulunun arkasindaki gozleri gordugunu inkar etme IFRIT VE LEAHUN TE IFRUITE artik onu cagirdin sessiz ol ve yavas nefes al

• Beğen
Reactions: DIO

Zurinqun

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Bence komik ama ortamin urkutucu havasi ve olu taklidi yapan uyelere cesaret vermiyelim cunku onlar tuvalete gitmek istiyor ama ben onlarii iyardim giderlerse tuvalet aynasindan her seyi gorecekler.umarim sirf bana inat kalkip aynaya uzun sure bakan olmaz cunku forumda yeterince deli var biz akulluya hasretiz bu arada kedi orda degil arabalardan birinin altina saklandi cunku ben sizi uyardim uc harfli kedi...kar yagiyormu bi cikip baksana yakisikli ama karsi binanin tulunun arkasindaki gozleri gordugunu inkar etme IFRIT VE LEAHUN TE IFRUITE artik onu cagirdin sessiz ol ve yavas nefes al
Birkaç kez okudum ölecek miyim şimdi?

abdullah2323

BOZKURT
En iyi cevaplar
0
Birkaç kez okudum ölecek miyim şimdi?
Hayir ben , sen oleceksin demedim konuyu carpitma sadece dediklerim bir cocuk sakasi veya uydurma soz degil beynin duydugu ve gordugu her seyi hafizaya atar dememe gerek yok bi gun karanlikta kalirsin tamamen uzerine son toprak atilir o zaman gorursun dalga gecmeyi zuriiii imane gel[DOUBLEPOST=1424820739,1424820372][/DOUBLEPOST]Korkuyorsun cunku bu senin elinden degil filmini veya Alimlerin ve dini bilim adamlarinin Dabbe ile ilgili yorumuna gecicem bunu her yerde bulamazsiniz bizzat katildigim Tarikat sohbet iceriklerindendir evet Dabbe-Tul arz her evde olacak kiyamet vakti der Ayet-i Kerime o internettedir ve gezdigin her sitededir yarin geceki seansa yeni fotolar gelir ... konudan konyya atliyor diyene atlasinlar ins.[DOUBLEPOST=1424822738][/DOUBLEPOST]Herkes neden uyuduki daha saat 2

Son düzenleme:

zombiespaceman1

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hayir ben oleceksin denedim konuyu carpitma sadece dediklerim bir cocuk sakasi veya uydurma soz degil beynin duydugu ve gordugu her seyi hafizaya atar dememe gerek yok bi gun karanlikta kalirsin tamamen uzerine son toprak atilir o zaman gorursun dalga gecmeyi zuriiii imane gel[DOUBLEPOST=1424820739,1424820372][/DOUBLEPOST]Korkuyorsun cunku bu senin elinden degil filmini veya Alimlerin ve dini bilim adamlarinin Dabbe ile ilgili yorumuna gecicem bunu her yerde bulamazsiniz bizzat katildigim Tarikat sohbet iceriklerindendir evet Dabbe-Tul arz her evde olacak kiyamet vakti der Ayet-i Kerime o internettedir ve gezdigin her sitededir yarin geceki seansa yeni fotolar gelir ... konudan konyya atliyor diyene atlasinlar ins.[DOUBLEPOST=1424822738][/DOUBLEPOST]Herkes neden uyuduki daha saat 2
Ben öleceksin :( .

ErenBeyazkurt

WhiteGraphic | Tasarımcı
En iyi cevaplar
0
Herkese teşekkürler(!)
Sayenizde şimdi evde tekim ve yine korkmaya başladım ama
Ben sakat bişi yapmadığım sürece bir şey yapamayacaklarını biliyorum