Aman bir Gökçe vakası daha yaşanmasında, foruma hoş geldin eğer okumadıysan kuralları şu linkten okuyabilirsin;
https://forum.gamer.com.tr/kurallar/
Gökçe'ye demiştim o lafı. Üstüne alındın sanırım.Direk ölebilir demene gerek yok zaten bir gün öleceğim. Sabret yeter.
İşte bu yüzden kızları sevmiyorumFakat gururum bir kez inanılmaz bir şekilde kırıldı.
Bunun hesabını kim verecek ?
Dış güzelliği çoktur, fakat kalbindeki karanlıkları kimse göremez.
Ben işte buna aldanan bir kurbanım.
birçok kez sırtımdan bıçakladı bir şey demedim,
Fakat sonuncusu çok acıttı
Yosuga no Sora'yı 6 kez mi :'(Merhabalar Beste foruma hoşgeldin. Benim adım da Gürkan.
Hayret bu foruma kayıt olmak için cesaret mi gerekiyormuş? Şaşırdım doğrusu.
Kimsenin sana kötü davranmasını istemiyorsan kimseye bulaşmamanı öneririm. Tartışma çıkarsan bile yalnışlıkla, uzatma o tartışmayı.
Ben de sürekli anime izlerim Yosuga no Sora'yı 6 Death Note'u 2 kez bitirdim. Belli türlerdeki animeleri izlerim. Ecchi, romantizm, komedi, doğa-üstü güçler, harem. En iyisi ise, H€NTAİ.
Umarım iyi geçiniriz. Forum kurallarını da okumayı unutma.
İçine cin girmiş5 yıldır kendimi etrafımdaki herkesten soyutlamak zorunda kaldım , ailemle her gün günde 2 kez annem ve babam ayrı olmak üzere kavga ediyorum , son 2 yıldır tek eğlence kaynağım kitap okumak ve bilgisayar oynamak , annem ve babam dışında konuştuğum hiçbir insan yok , artık o kadar az iletişim kuruyorum ki kaynağı olmayan sesler/anonslar duymaya başladım , son 2 yıldır sürekli tartaklanıyorum ve her karşılık verdiğimde ben suçlanıyorum ve bu yüzden 1 yıldır sesimi çıkartmayı bıraktım ve ailem kendimi bildim bileli para sıkıntısından tam kurtulamadı. Bunu buraya artık bana sataşmayı kesip çeneni kapatman için yazıyorum ve lütfen bu güzel hayatıma sende katkı sağlamaktan vazgeçip artık bana bulaşmazmısın ? Ha bu arada ayda 1 olarak psikoloğa gidiyorum hiçbir faydası olmuyor.[DOUBLEPOST=1425236107,1425235710][/DOUBLEPOST]Bir kere olsun bana kolaylık sağladığın için teşekkür ederim
ben ekşici değilim. ben her sözlüğün adamıyım. inciciyim de ekşiciyim de uludağcıyım da. her sözlüğü okurum. ayrıca bir ekşici olmasam da kaldıramıyorsan gidersin kendin gibi ekşi düşmanı incicilerin yanına. ben ekşici olmasam da (zaten değilim ama) burada ekşiciler de var, insanlara saygısızlık etme!!!birini sevmesen de saygı göstermek zorundasın. belki şu anda bu forumdaki herhangi birisi ekşici? kim bilir? belki senin bir arkadaşın da ekşici, kim bilir? ekşicileri görmek istemiyorsan hadi sana bay bay, burası herkesin ortak kullandığı bir forum.
biraz abartmıyor muyuz? sonuçta onlar da insan. çok fazla trip atıyorsa en iyisi görmezden gel geç. hayatım boyunca kezbanlara nefret beslemedim, ki okul hayatımın her anında kezbanlarla karşı karşıya kalmış birisi olarak söylüyorum.![]()
Sevgilimle böyle konuşmayı deniyorum yapamıyorum, neyse bu da bir yetenek.Bu arada Foruma hoşgeldin Beste- Ben Muhammed. Soyadımı sorma. Öküz gibi animeciyim, az da olsa oyuncuyum, biraz kitap kurduyum ve hepsinden önemlisi hayalperestim! Ha bir de hafif depresyondayım, aşırı bir şekilde noktalama kurallarına dikkat ederim, Günün 24 saati müzik dinlerim ama onlar başka mesele.
Bilmediğin konulara girip de rezil olmayı düşünme ^^
@MUHDE ile konuşurken ağzından Hentaü kelimesi çıkarsa bilgisayarı kapat ve bir şekilde kıta değiştir yoksa sen de bizim gibi olursun
Anime önerisi için her zaman mesajını beklerim, umarım iyi anlaşırız ^^
Oha 1 kızmışEHEHE BENDE PINARADIMDAN ANLAŞILACAĞI GİBİ BENDE 1 KIZIM
FORUMDA İYİ EĞLENCELER