kameramdan yüz tanıyan program önerirmisiniz

Mulfucer

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bilgisayarıma şifre koyamıyorum Technopat ın bir videosunda şifre kıran program gördüm bende bu bilgisayarı okula gidip getiriyorum ve technopatı izleyen birileri vardır diye bende bilgisayarıma şifre koysamda korumam zorlaşmış oluyor bu sebepten ötürü yüz tanıma programı kullanmayı tercih ettim mutlaka bir yüz tanıma programı vardır diye sordum internette bir kaç tane gördüm ama hiç tanınmamış kaynaklar gibi bu gördüklerimde oralardı bu yüzden burada sormayı tercih ettim artık bu cevaptan sonra googleda araştır demeyin.

Not: bu önerdiğiniz programda genede şifre koyma olursa iyi olabilir belki yüzümü tanımayacak kim bilir yani hem yüz tanıma hemde şifre yazma olsada iyi olabilir.

Mulfucer

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Benim amacım okulda kullanma laptop kullanıyorum napıyım klavyeyi söküp altından devrelerlemi oynayayım :D

Kralimben

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Uzun büyük küçük sembol rakamlardan oluşan şifre koy ve kimsenin kırmaya uğraşacağını sanmıyorum.

Mulfucer

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Uzun büyük küçük sembol rakamlardan oluşan şifre koy ve kimsenin kırmaya uğraşacağını sanmıyorum.
kardeş technopat anlattı zaten istersen 10.000 rakam harf karışık olsun o program yavaş yavaş şifreyi gene bulabilen bir program bana yüz tanıma lazım çünkü daha önce başıma geldide pc yi bulduktan sonra içindeki herşeyim silinmiş.

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Lenovo'nun VeriFace'ydi sanırım programı var. Lenovo G550 bilgisayarımda yüklü olarak geldi, güzel bir program. Ancak test etmek için kullanmıştım. Hala da duruyor, kapatma yani "X" tuşuna basarak hesaba tıklayıp giriyorum, zaman kaybı bence.

Mulfucer

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Lenovo'nun VeriFace'ydi sanırım programı var. Lenovo G550 bilgisayarımda yüklü olarak geldi, güzel bir program. Ancak test etmek için kullanmıştım. Hala da duruyor, kapatma yani "X" tuşuna basarak hesaba tıklayıp giriyorum, zaman kaybı bence.
tamamdır keylemon diye buldum ama ücretsiz sürümü tek kişiyi kabul ediyor ve dandik onu indiririm umarım oda ücretiszdir.

QuestTurk

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben olsam kendim özel şifrelemere programı yazardım. Ayrıca şifren 20 hane gibi buyuk olunca çözmesi çok sürüyor 1 hafta gibi

muhammed1841

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Kimse adamın şifre kırma programından bahsettiğini anlamadı mı ._.
Hala uzun şifre koy kıramazlar yazan var :S

QuestTurk

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kimse adamın şifre kırma programından bahsettiğini anlamadı mı ._.
Hala uzun şifre koy kıramazlar yazan var :S
O öyle direk açmıyor. Onu yapabilsen burda laptop çalmakla ugrasmazsın. a b c d diye deniyor sonunda aa ab denemeye başlıyor böyle çok farklı kombinasyonlar oluyor 15 hane olunca 1 ayda anca kırıyor

muhammed1841

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
O öyle direk açmıyor. Onu yapabilsen burda laptop çalmakla ugrasmazsın. a b c d diye deniyor sonunda aa ab denemeye başlıyor böyle çok farklı kombinasyonlar oluyor 15 hane olunca 1 ayda anca kırıyor
Direk açmadığının farkındayım ama bilgisayarın da kendine karşı bir dezavantajı var. Şifre kırma programlarını doğruca İşlemci kullanarak yapıyorlar diye biliyorum. Yani şifre kırma programı tek başına bir ayda alabilir belki ama eğer laptopun işlemcisini kullanabiliyorsan saniyede onlarca konbinasyon dener, birkaç güne düşer ._. Tabi bu benim teorim tam olarak nasıl çalıştığını bilmiyorum