Minecraftin yuvarlıgı. SkySaga

QuestTurk

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0

Oyun hakkında fazla bir şey yazamıcam çünkü oyuna şimdilik herkesi almıyorlar. Ama oyunda baya degişik varyasyonlar var. Sadece ekran goruntulerı paylaşıcam
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
. Oyuna kayıt oldugunuzda yer açıldıgında mailinize oynama imkanı sunan bir posta bulucaksınız. Oyun daha erken erişim gibi bişeyde oldugu için herkes oynuyamıyor ama baya eglenceli gözüktü bana videolardan.
Not: Oyun minecraft tüm ozelliklerini taşıyor ve daha kapsamlı. Build craft gibi şeyler bu oyunda daha kapsamlı

Son düzenleme:

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Bende Bakmıştım Buna İlgimi Geçti Baya Gerek Build Konusu Gerek Görsel Kalitesi Olarak Minecraft2 Tarzı Bir Oyun Olmuş Açık Beta Olduktan Sonra Deneyeceğim Oyunlardan Birisiydi ALBİON - SKYSAGA Sadece Şuanda İlgimi Çeken Oyunlar Ama İkiside ClosedAlpha :)

SalçalıEkmek

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bende register butonu çalışıyor ve mailimi bıraktım. Onlar bana geri dönüş yapıcaklar ileri zamanda sizde oynama fırsatı yakalamak istiyorsanız şimdiden bırakın. Başka browserdan deneyin.
şimdi benimde oldu bende dedimki niye bir şey gelmiyo maile :D eyw sağolasın kardeşim umarım geri dönüş yaparlarda oynarız mmorpg güzel oyun

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Bunun Tam MMORPG olan Hali Bar Grafikleri İyi Değil Ama Tam MMO
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Bu Açıldımı Bilmiyorum Ama Açılmış Yada Açılacak Olabilir :)

ByAehn

Lhaewion Reveth
Süper Üye
En iyi cevaplar
0
Bu Arada Oyun Sadece Windows Vista,Windows 7 ve Windows 8 Kullanıcıları için.

Huff

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Sa, ben oyunun kapalı alfasına erişim sağladım ancak oyun dili Türkçe olmadığı için açıkcası bazı zorluklar çekiyorum. Eğer benim gibi oyuna girebilen varsa birlikte oynayabiliriz, hem konuşabileceğim insanlara ihtiyacım var. Oyun tek başına eğlenceli olmuyor. Bana buradan PM gönderin...