pc im minecraft kaldırırmı

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Bence sen yine de güvenli başlatmayı dene. Eğer bilgisayarın güvenli başlatta da ısınıyor ise bilgisayarının soğutmasını bir gözden geçirmen lazım.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Ayrıca Java sürümü ekran kartı driveri ve bios sürücülerini de güncellemeyi unutma.

AltayAKSOY

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
çok teşekkürler usta tavsiyelerin için. eline sağlık. puan arttırmaya dair bişi verilebiliyorsa rep mi ne diyolardı eskiden tarif et vereyim sana

Musticik

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhaba,
Minecraft sistem özelliklerine buradan bakabilirsiniz...
Minimum:

• CPU: Intel Pentium D or AMD Athlon 64 (K8) 2.6 GHz
    • RAM: 2GB
    • GPU (Integrated): Intel HD Graphics or AMD (formerly ATI) Radeon HD Graphics with OpenGL 2.1
    • GPU (Discrete): Nvidia GeForce 9600 GT or AMD Radeon HD 2400 with OpenGL 3.1
    • HDD: At least 200MB for Game Core and Other Files
    • Java 6 Release 45
Tavsiye Edilen:

• CPU: Intel Core i3 or AMD Athlon II (K10) 2.8 GHz
    • RAM: 4GB
    • GPU: GeForce 2xx Series or AMD Radeon HD 5xxx Series (Excluding Integrated Chipsets) with OpenGL 3.3
    • HDD: 1GB
    • Latest release of Java 7 from java.com
İyi Oyunlar!
Not

Bu istatislikler Mojang'ın kendi sitesinden alınmıştır.

kano44

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
pc im kaldırdı ama çok kasıyodu optifine yükledim 30 fps falan ve 2 chunk ta acaba fps yi nasıl yükseltirim
not : diğer bütün ayarlarda düşük animasyonlar hariç

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
pc im kaldırdı ama çok kasıyodu optifine yükledim 30 fps falan ve 2 chunk ta acaba fps yi nasıl yükseltirim
not : diğer bütün ayarlarda düşük animasyonlar hariç
Optifine de chunk loading gibi bir ayar olucak. Onu Smooth yada multicore yap. Lazy chunk loading falan on yap

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Birde şunu belirtmek isterim ki en azından benim bilgisayarımda hiçbirşey açık değilken 30 derece olurken Minecraft oynarken sadece 40 derece oluyor.

LenovoZ580 Minecraft oynarken 92 gördüm. Genellikle 65-75 takılıyor Minecraft açıkken.