kaptan123
Nether Yerlisi
- En iyi cevaplar
- 0
bilgisayarın diz üstümü masa üstümü?güvenli başlatmaya dair hiçbir bilgim yok...
ve iu an intel hd 4600 ekran kartıyla sağlam oynuyorum. fps 40-50 böyle devam ederse hiç kurcalamam oynarım.
bilgisayarın diz üstümü masa üstümü?güvenli başlatmaya dair hiçbir bilgim yok...
ve iu an intel hd 4600 ekran kartıyla sağlam oynuyorum. fps 40-50 böyle devam ederse hiç kurcalamam oynarım.
Dizüstü olduğu belli değil mi?bilgisayarın diz üstümü masa üstümü?
ozaman dizüstü sogutucu almanı tavsiye ederimDizüstü toshiba p50 ta 12-d
Teşekkürlerozaman dizüstü sogutucu almanı tavsiye ederim
Optifine de chunk loading gibi bir ayar olucak. Onu Smooth yada multicore yap. Lazy chunk loading falan on yappc im kaldırdı ama çok kasıyodu optifine yükledim 30 fps falan ve 2 chunk ta acaba fps yi nasıl yükseltirim
not : diğer bütün ayarlarda düşük animasyonlar hariç
LenovoZ580 Minecraft oynarken 92 gördüm. Genellikle 65-75 takılıyor Minecraft açıkken.Birde şunu belirtmek isterim ki en azından benim bilgisayarımda hiçbirşey açık değilken 30 derece olurken Minecraft oynarken sadece 40 derece oluyor.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Full-screen oynamayı dene.LenovoZ580 Minecraft oynarken 92 gördüm. Genellikle 65-75 takılıyor Minecraft açıkken.
Tam ekran çerçeveli mi yoksa F12 (sanırım) ile tam ekran mı?Full-screen oynamayı dene.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Tam ekran çerçeveli mi yoksa F12 (sanırım) ile tam ekran mı?