S
Sergunkorowakurwa
Ziyaretçi
Peki bunun ısınmayla ne alakası var?![]()
ile tam ekrana alarak.
Peki bunun ısınmayla ne alakası var?![]()
ile tam ekrana alarak.
Yok sanırım o_oPeki bunun ısınmayla ne alakası var?
Hım ısınma mı pardon.. Ben fps anladım ilkin ama yine de Full-screen dene bide vSync aç. Optifine yükle. Lazy chunk loading aç. (bende Full-screen yapınca fps artıyor da. O yüzden dedim üstündeki yük azalır.)Peki bunun ısınmayla ne alakası var?
Hayır, oyunum kasmıyor ki. Sadece ısınıyor. 100 fps+ alıyorum.Hım ısınma mı pardon.. Ben fps anladım ilkin ama yine de Full-screen dene bide vSync aç. Optifine yükle. Lazy chunk loading aç. (bende Full-screen yapınca fps artıyor da. O yüzden dedim üstündeki yük azalır.)
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Benim işlemci 2,41 ama ne yazık ki açamıyor...2,40 ghz işlemci yetmiyomu acaba
Tamam işte ne diyorum optifine ile daha verimli olur. Optimizasyon artar vSync ile gereksiz yere yük bindirmezsin. Lazy chunk loading ile de chunk lar yavaş yavaş yüklenir böylece daha az yük biner.Hayır, oyunum kasmıyor ki. Sadece ısınıyor. 100 fps+ alıyorum.
Işlemcinin ghzsi ile alakalı değil 1.60 ghz işlemcide çalışıyordu Minecraft.Benim işlemci 2,41 ama ne yazık ki açamıyor...
*Açabilir korkma*
Eski yorumlara bakarsan demişler ki Ghz ile alakası var. O da 2.40 ile sorun olur mu demiş. Ben de dalga geçtim biraz, sorun olmaz dedim.Işlemcinin ghzsi ile alakalı değil 1.60 ghz işlemcide çalışıyordu Minecraft.
İşlemcinin kendisini sormak lazım. Modeli neymiş.Eski yorumlara bakarsan demişler ki Ghz ile alakası var. O da 2.40 ile sorun olur mu demiş. Ben de dalga geçtim biraz, sorun olmaz dedim.
O kadarını biliyorum yani *-*
Ha işte onu bana değil de konu sahibine sorsan daha iyi.İşlemcinin kendisini sormak lazım. Modeli neymiş.
Hmm benim testlerimde öyle olmadı malesefkiNe güzel sallıyorsunuz pixel grafikleri ekran kartında çok az bellek depolar 10 gb ekran kartın olsun fps farkı yaşamazsın mayıngıraft ekran kartına o kadar önem vermiyor malesef işlemci daha önemli![]()