Devlet çok meraklı senin elektriğini kesmeye !? Bilerek mi kesiyorlar? Her olayı yanlış lanse etmeyi bırakın. 1000 yıldır bizle sürekli uğraşıyorlar zaten bari biz kendimize yapmayalım.İstanbul'da yine kesilebilir...Böyle şeyler mümkündür [DOUBLEPOST=1427824261,1427824227][/DOUBLEPOST]
şşşt...sus yoksa seninde elektriğini keser !
Zaten geri geldi arkadaşlar tekrar kesilince tekrar konuyu açın...Devlet çok meraklı senin elektriğini kesmeye !? Bilerek mi kesiyorlar? Her olayı yanlış lanse etmeyi bırakın. 1000 yıldır bizle sürekli uğraşıyorlar zaten bari biz kendimize yapmayalım.
zaten akşam 8 e kadar kestiler daha neyini kesicekler :/İstanbul'da yine kesilebilir...Böyle şeyler mümkündür [DOUBLEPOST=1427824261,1427824227][/DOUBLEPOST]
şşşt...sus yoksa seninde elektriğini keser !
Siber saldırı...of of böyle konu açmışsınız gel de siyasete girme yani boşver siz başbaqana cumhurbaşqanına güvenin heçkırlar yaptı
Bunlar hep nazgullerin işi :Cof of böyle konu açmışsınız gel de siyasete girme yani boşver siz başbaqana cumhurbaşqanına güvenin heçkırlar yaptı
Bir ihtimal dediler illa siber saldırı olacak değil ya araştırılıyor. Büyük bir arıza tamamen giderildikten sonra kaynağı bulunur.Siber saldırı...
aynen cheatengine e giriosun basıon düğmeye bütün ülkenin tamamını kesion elektriği sonra da milli eğitim bakanı çıkıp açıklama yapıyor herif teog da bile konuşmadı bakanlar kurulu keko bence bunu tartışın.Siber saldırı...
Zaten her türlü hacker dönüp dolaşıp burayı buluyor Nedense... (Ben bu mesajı yazarken nükleer santralin reklamı çıktı...)Siber saldırı...
Whoa...aynen cheatengine e giriosun basıon düğmeye bütün ülkenin tamamını kesion elektriği sonra da milli eğitim bakanı çıkıp açıklama yapıyor herif teog da bile konuşmadı bakanlar kurulu keko bence bunu tartışın.
Tek korktukları biz Türkleriz ve bizi yıkana kadar bu olaylara devam edecekler.Zaten her türlü hacker dönüp dolaşıp burayı buluyor Nedense... (Ben bu mesajı yazarken nükleer santralin reklamı çıktı...)