Onuda dusundumde neyse balqcagim bi caresine tekrar tekrar izlerim bastanMalesef. Çevirmekte bi süre alıogeçmiş olsn. Bence hepsi eklenince izlemeye başla.
Biraz zor gibi ama Rias'cığım büyü yaparsa olur.yok bence beyazlıda bu işe karışır diye düşündüm süper olcak ama yarinda hizli ve ofkeli 7 geliyor![]()
Biraz zor gibi ama Rias'cığım büyü yaparsa olur.
Ve evet o da bu işlere karışacak öyle şeyler duydum birilerinden.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Light Novel'da İssei ile birkaç gün sevgili oluyorlar.Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.Şuna bak ya :'( Çok güzel abi !
Aman tanrım! Sen söylemeseydin telefonun sol üstündeki ya da Bilgisayarın sağ altındaki ya da televizyonun sol alt ya da sol üstündeki ya da sol-sağ kolumuzdaki saatlere ve tarihlere bakarak göremeyecektik!Son 1 gün !
Kotu yorumunu kendine sakla yinede iltifatin icin saolAman tanrım! Sen söylemeseydin telefonun sol üstündeki ya da Bilgisayarın sağ altındaki ya da televizyonun sol alt ya da sol üstündeki ya da sol-sağ kolumuzdaki saatlere ve tarihlere bakarak göremeyecektik!
Bizi aydınlattığın için sana ve seni gönderen tanrıya şükürler olsun!
Kötü yorum değil, tartışma konusu açıyorum ki bir gün çabuk geçsin de yarın izleyelim :3Kotu yorumunu kendine sakla yinede iltifatin icin saol
GT-S7562 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
MantikliiKötü yorum değil, tartışma konusu açıyorum ki bir gün çabuk geçsin de yarın izleyelim :3
Bu arada DxD'nin Light Novel'ını okumuş biri olarak ne olacağını biliyorum, yani biraz sıkıcı olacak bu sezon.Mantiklii
GT-S7562 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi