Yeni Videolarım! - HawieGamingTR

Camon32

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bir marka alabilir jiyim? Skype icin lazim bana da. Mikrofonum yamuldu resmen benim .-.
Tavsiyem Logitech H150 alabilirsin. Çok güzel. Sesin az gelebilir. Ses ayarlarından bası falan ayarlarsın. Süper bi sesin olur. Kullandığım kulaklık 50-60 lira civarlarında. Çok pahalı değil. Dur sana linkini atıyım:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
+ bunun farklı renkleride var. 2 tane sanırım. Beyaz ve Mavi. Bende mavisi var :) + Mikrofonu tam 180 Derece dönebilir :D yani dönersin ya. A noktasına bakarsın. A - B - C gidersin. D arkandır. Oraya dönmezsin. Öyle bir şey :) resimlerinde daha detaylı bilgi var.

muhammed1841

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Tavsiyem Logitech H150 alabilirsin. Çok güzel. Sesin az gelebilir. Ses ayarlarından bası falan ayarlarsın. Süper bi sesin olur. Kullandığım kulaklık 50-60 lira civarlarında. Çok pahalı değil. Dur sana linkini atıyım:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
+ bunun farklı renkleride var. 2 tane sanırım. Beyaz ve Mavi. Bende mavisi var :) + Mikrofonu tam 180 Derece dönebilir :D yani dönersin ya. A noktasına bakarsın. A - B - C gidersin. D arkandır. Oraya dönmezsin. Öyle bir şey :) resimlerinde daha detaylı bilgi var.
Via portta gormustum bu modeli, hala var mi bilmiyorum ama gider alirim *-*
Oneri icin sagol.

Camon32

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Via portta gormustum bu modeli, hala var mi bilmiyorum ama gider alirim *-*
Oneri icin sagol.
Hala var. + Bu kulaklık aşırı sağlam. Bana 10 TL'lik kulaklık 1 hafta anca dayanırdı. bu kulaklık 6 ay dayanıyor bana Sonunda en kötü ya tek tarafı bozuluyor yada mikrofon pohu yiyiyo :D :) Bana her şey dayanmıyor öyle :D

muhammed1841

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Hala var. + Bu kulaklık aşırı sağlam. Bana 10 TL'lik kulaklık 1 hafta anca dayanırdı. bu kulaklık 6 ay dayanıyor bana Sonunda en kötü ya tek tarafı bozuluyor yada mikrofon pohu yiyiyo :D :) Bana her şey dayanmıyor öyle :D
Benim elime gecen herhangi bir alet ikinci gunde neredeyse bozulur.
Elimdeki tablet aldigim gun isletim sistemini yakti, servise gonderdik ama hala sra sira kendiliginden kapaniyor .s