super_hero007
Demir Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
TheBadSKY lütfen türkçe yazın. Ben İngilizce istemiyorum ki.@NoPermission TheBadSKY ?
Profil resmine gore demissin bunlar ne alaka?şapka bir hacker'ın cinsi türüdür manevi anlamda söyledim
bkz;
Gri Şapkalı;hiçbir şey yapmayan pasif veya nötr hacker'dır
Siyah şapkalı; Pisliğin tekidir genelde gereksizce zevke göre milletin bilgisayarında ki özel bilgileri ifşa eder
Beyaz Şapkalı; Buda iyilerdirgenelde bu tipler bilgisayarcı felan olurlar ve dost canlılarıdır...
Ben onu Anonim sanıyordum yahu. Kişiliğimi belli etmemek için koymuştumSiyah şapkalı yapayım ister misinResmine o kadar Anonymous fotoğrafı koymuşsun ama türleri bilmiyosun sandığıma göre
![]()
Maksat Anonymous sevdiğim Amerikan hacker grubudur ve bilenler ile hep bu konular hakkında konuşurum ve tamda ona göre bir isim bulmak benim işimdirProfil resmine gore demissin bunlar ne alaka?
Anonim dersen de sana kalmış kankaBen onu Anonim sanıyordum yahu. Kişiliğimi belli etmemek için koymuştumNoPermission felan izin yok hani. Anonymous mu o?
Bos yere post kasmana gerek yok? Bos yere post kasma. Bu arada napalim senin hacker grubunu.Maksat Anonymous sevdiğim Amerikan hacker grubudur ve bilenler ile hep bu konular hakkında konuşurum ve tamda ona göre bir isim bulmak benim işimdir![]()
[DOUBLEPOST=1430638022,1430637987][/DOUBLEPOST]
Anonim dersen de sana kalmış kankaben alıştım...anonymous diye diye
ben bu işlerle uğraşmam knk ayrıca geveze olduğum için ayrı bir özürBos yere post kasmana gerek yok? Bos yere post kasma. Bu arada napalim senin hacker grubunu.
Yok yok. Böyle mesela IsmetRG, Huahwi, AzizGaming, Namepaxs, Slamacow vs vs tarzı.
Hangisi havalıPermissionRG Permwi PermissionGaming Permpaxs Permicow