Minecraft satın alma

Anil312

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar öncelikle merhabalar. ilk sorum şu minecraft.nette mobil ödeme varmı?(varsa bundan sonra yazıcagımı cevaplamaya gerek yok :) )
Eğer mobil ödeme orda yoksa oyunhesabından alıcam ordan hesap ayrıntıları skin şifre değişiyomu alan arkadaşlara soruyorum bide güvenilirmi ?
ŞİMDİDEN TEŞEKÜRLER

ModluMinecraft

Marangoz
En iyi cevaplar
0
mobil ödeme yok onu söyliyeyim. ve oyunhesabı.com güvenilir mi diye sormana gerek yok 60tl den 40 lira daha ucuz bu yüzden bence güvenilmez.

Sarper170

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
İlk başta şunu söyliyeyim. Minecraft sitesi kesinlikle GÜVENLİDİR. Fakat senin PC de virüs varsa bunu Minecraft sitesi üstlenmez. O senin sorunun olur. Bu arada mobil ödeme yok. Carfour da satılan paypal kartları var. Onlardan al (yaş sınırı 15 falandı sanırsam.). Sonra da bir paypal hesabı kur ve onla eşleştir. Sonrada normal kredi kartı gibi kullan fakat oradan paypal bölümünü seçerek kullan... (Kısacası oyun hesabı denen yerden alma, Minecraft ın orjinal sitesinden al...)

Dul Bırakan

Ďℍ₰ ƐXƬΛSY ☠™ //// ƵŦ|☪ Naked™
En iyi cevaplar
0
ben oyunhesabından almıştım 9 aydır kullanıyorum

Secret_wither

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
İlk başta şunu söyliyeyim. Minecraft sitesi kesinlikle GÜVENLİDİR. Fakat senin PC de virüs varsa bunu Minecraft sitesi üstlenmez. O senin sorunun olur. Bu arada mobil ödeme yok. Carfour da satılan paypal kartları var. Onlardan al (yaş sınırı 15 falandı sanırsam.). Sonra da bir paypal hesabı kur ve onla eşleştir. Sonrada normal kredi kartı gibi kullan fakat oradan paypal bölümünü seçerek kullan... (Kısacası oyun hesabı denen yerden alma, Minecraft ın orjinal sitesinden al...)
11 yaşındaki kardeşime sattılarda onamı satmıcaklar :)

Sent from my iPad using Tapatalk

Raptork

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bence güvenme o siteye.Bazı hesaplar patlamasa bile çoğu patlıyor.Diyelim aldın ve sıkıntı olmadı büyük ihtimal çoğu güzel serverden banlı olur.Onun dışında paypal alıp kullanabilirsin.En iyi ödeme şekli o.Onun dışında ben yazıyorum ama sen yinede bir araştır leveltr ve maxigame siteleri güvenilir türk siteleri diye biliyorum.Ben zamanında ikisinden birinden almıştım ama hem türk sitesi olduğu için bir 10 20 tl pahalı hemde mobil alınca farkeden bir 10 tl falan olacağı için 30 40 tl falan fazlaya denk gelebilir.
EDİT:Şimdi baktımda leveltr hakkında çok şikayet var sen en iyisi paypala çek minecraft.netten al.

Son düzenleme: