hiçbir kazancı olmadan ayak işi yapnak istiyorsanız elbette başvuru yapın.Moderatörlüğün görevi zaten küfürleri temizlemeyi uğraşmak moderatörlük hava atmak olsaydı 100.000+ üyeden yüzlercesi zaten moderatör başvurusu yapardı.
Hayrına iş yapmanın bu kadar çekememezlik ortaya çıkardığına da şahit olduk.hiçbir kazancı olmadan ayak işi yapnak istiyorsanız elbette başvuru yapın.
Nasıl isterseniz öyle yapın, umrumda değil.Hayrına iş yapmanın bu kadar çekememezlik ortaya çıkardığına da şahit olduk.
umrunda olup olmamasıda bizim umrumuzda değil, konuyu baltalama yeterNasıl isterseniz öyle yapın, umrumda değil.
umrunda olup olmamasıda bizim umrumuzda değil, konuyu baltalama yeter
Moderatörlere ayak işçisi diyerek hakaret ettin. Konuyu baltaladın kural dışılığın budur işte. İsminden zaten ruh halin anlaşılıyor. Şimdi işine bakta konuyu kirletme.Kural dışı olmadığı sürece istediğimi yazabilirim gerisi seni ilgilendirmiyor.
Seni ilgilendirmiyor, kural dışı bir yazım varsa onla yetkili ilgilenir. Modaratörlük hakkında bir bilgin olmamasını yaşının küçük olduğuna veriyorum. Beni tekrar alıntılama.Moderatörlere ayak işçisi diyerek hakaret ettin. Konuyu baltaladın kural dışılığın budur işte. İsminden zaten ruh halin anlaşılıyor. Şimdi işine bakta konuyu kirletme.
Diyorsun ki hayatınız boyunca hiçbir şeyi canınız istese bile yapmayın. O zaman oyun da oynaman gerekmez ? Bir şey kazanmıyorsun sonuçta.Seni ilgilendirmiyor, kural dışı bir yazım varsa onla yetkili ilgilenir. Modaratörlük hakkında bir bilgin olmamasını yaşının küçük olduğuna veriyorum. Beni tekrar alıntılama.
Kurallarda biraz saygılı olunması gerektiği yazmıyormu bu yalnızca küfür değil konuşma biçiminide içine katar.Kural dışı olmadığı sürece istediğimi yazabilirim gerisi seni ilgilendirmiyor.
Konuyu tartışmaya sürüklemeyelim arkadaşlar..