Blok Kazamayan Pickaxeler [yardım]

efe2002ozyay

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu kod tahta kazma ile sadece odun kazmasını sağlar.
Kod:
/give @p minecraft:wooden_pickaxe 1 0 {CanDestroy:["minecraft:log"]}

Bu kod ise madenci yorgunluğu efekti (mining feature effect) verir ve bu efekt oyuncunun yavaş kazmasına/vurmasına yol açar.
Kod:
/effect @p minecraft:mining_fatigue 10 5

PwParadox

Konun için düşüncem profil kapağımda
En iyi cevaplar
0
Bu kod tahta kazma ile sadece odun kazmasını sağlar.
Kod:
/give @p minecraft:wooden_pickaxe 1 0 {CanDestroy:["minecraft:log"]}

Bu kod ise madenci yorgunluğu efekti (mining feature effect) verir ve bu efekt oyuncunun yavaş kazmasına/vurmasına yol açar.
Kod:
/effect @p minecraft:mining_fatigue 10 5
ilki sadece adventure modunda işe yarar ikincisinde ise yarım saat kazmaya çalışırsan kırabilirsin

PwParadox

En iyi cevaplar
0
yok hiçbir şeyi kıramayn pickaxe istiyor sen çok yanlış gelmişsin be

S

Switcher

Ziyaretçi
Bukadar uğraşmaya gerek yok candestroy ile yapabilirsiniz.

TheRedstoneEngineer

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Adam diyor ki ArmorStand/Villager koyunca ve onu görünmez yapınca sağ/sol tıklayamazsınız demek istiyor .s
Aynen, benden önce davranmışsın :) Mantığı da şu sürekli o köylüyü kişiye ışknlarsak yani fill clock gibi hızlı bir clocka sağ tıkladığı anda aynı blokta olduğundan tüm hasar köylüye gidecektir. E köylünün Invulnerable:1 yaparsak köylü ne kadqr vurursa vursun ölmez.

GT-P5110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

PwParadox

En iyi cevaplar
0
ama adamın ne istediğini bilmiyoruz belkide sadece bloklar kırılmasın istedi ama moblara vurmamızı istedi
veya sadece pickaxe'i tuttuğumuzda blok kıramamamızı istedi bu yüzden değişik fikirlerle bütün olasılıkları kapatmak istiyorum

Bukadar uğraşmaya gerek yok candestroy ile yapabilirsiniz.
[DOUBLEPOST=1435088878,1435088777][/DOUBLEPOST]
:( sağ tıklayamayan solda tıklayamaz :(
entityleri ışınlayınca koşarsak moblar bizim arkamızda kalıyor bu yüzden blokları kırabiliriz

efe2002ozyay

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
ama adamın ne istediğini bilmiyoruz belkide sadece bloklar kırılmasın istedi ama moblara vurmamızı istedi
veya sadece pickaxe'i tuttuğumuzda blok kıramamamızı istedi bu yüzden değişik fikirlerle bütün olasılıkları kapatmak istiyorum

[DOUBLEPOST=1435088878,1435088777][/DOUBLEPOST]
entityleri ışınlayınca koşarsak moblar bizim arkamızda kalıyor bu yüzden blokları kırabiliriz
Sonuçta söylediğimiz mantık aynı .s
Senin dediklerini yapmak için sadece sistemi süslemek gerek .s

PwParadox

En iyi cevaplar
0
Sonuçta söylediğimiz mantık aynı .s
Senin dediklerini yapmak için sadece sistemi süslemek gerek .s
Mantıklarımız aynı değil siz bir kişinin getirdiği bir sisteminin çalıştığını görüp onu benimserken yeni bir sistem sunulduğunda inanmak istemediğiniz bir mantık hey teorik redstoncunun yaptığı sağa tıklama sistemi varya işte eskidi ben daha iyisini yaptım birkaç gün sonra sunucağım ve hayır entityleri ışınlamak çözüm değil güven bana ben mühendisim ve doktorum ve astronotum aynı zamanda kozmonotumda

Son düzenleme: