SnKaan
Elmas Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Wildskript kurulu zatende eski sunucumda çalışıyordu bu eventOn inventory close eventi wild skript gerektirir ve bozuktur
Wildskript kurulu zatende eski sunucumda çalışıyordu bu eventOn inventory close eventi wild skript gerektirir ve bozuktur
Null olarak gozukuyodu ondan dedim{_mobsev} 'i integer yapmıştım zaten "_" olayıda o variablenin geçici olması için komut bitince siliniyor[DOUBLEPOST=1435092568,1435092311][/DOUBLEPOST]Aslında Skquery 'den şüphe ediyorum.On inventory close: eventınde oyuncu envanterini kapadığında bu event çalışmıyor ama mesela menü için kullandığımız open chest expressionında çalışıyor.Sizdede envanter kapatırken çalışmıyormu?
alakasi yok 0 ve 1 arasından Integer çekmek istersen ya 0 yada 1 veriyo ben denedim skriptin buglarini ararken aklima gelmisti ve {_mobsev} değişkeninin 0 olduğu kanisina nasil vardin1 ile 0 arasından rakam alamazsın 0 ile 2 arasından rakam alırsın.
Sorun mobsev değişkeninde.
1 ile 0 arasından değişken almayı dener misin ?alakasi yok 0 ve 1 arasından Integer çekmek istersen ya 0 yada 1 veriyo ben denedim skriptin buglarini ararken aklima gelmisti ve {_mobsev} değişkeninin 0 olduğu kanisina nasil vardin
arasından değişken almak derken ? dostum skriptten anladigindan eminmisin
1 ile 0 arasından değişken almayı dener misin ?
"set {_rastgeleesya} to a random integer between 1 and 0"
command /randint:
trigger:
set {_temporary} to a random integer between 1 and 0
broadcast "%{_temporary}%"
O zaman bilmiyorum[DOUBLEPOST=1435095348,1435095285][/DOUBLEPOST]Wildskript kurulu zatende eski sunucumda çalışıyordu bu event![]()
O zaman bilmiyorumWildskript kurulu zatende eski sunucumda çalışıyordu bu event![]()
Evet,bir zamanlar anlıyordum.arasından değişken almak derken ? dostum skriptten anladigindan eminmisin
Integer dedigini varsayiyorum
bunu test ettim sorunsuz reload etti komutu denediğimde beklendiği gibi 1 ve 0 veriyorPHP:command /randint: trigger: set {_temporary} to a random integer between 1 and 0 broadcast "%{_temporary}%"
rica etsem
Evet,bir zamanlar anlıyordum.
Bilmen gereken şey burada skript'e bakarak hatayı çözemezsin.
Hata java ile alakalı,verdiği iki rakamdan biri Random objesini rahatsız ediyor.
Neyse sorunu çözeceğiz,sorun yaratmaya gerek yok.
@SnKaan 'random integer' satırının hemen üstüne {_mobsev} değişkenini broadcastlar mısın ?
Değişkenin rakam olduğundan bir emin olalım.
Evladım hastasın galiba ?rica etsem
konudan uzaklasirmisin
kusura bakma ama ne dedigini kendin bile anlamiyorsun şuanda kafadan attıgın çok belli
senin zindev olduğunu nerden bileyim ?
Evladım hastasın galiba ?
Skript mi istiyorsun ?
Plugin mi istiyorsun ?
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
![]()
Şimdi bilgili olduğumu kanıtladığıma göre sorunu çözmeye çalışan adamı rahat bırakır mısın ?
loop {ornekveri::*}:
set {_rastgeleesya} to a random integer between 0 and {_mobsev}
loop {ornekveri::*}:
wait 0.5 second
set {_rastgeleesya} to a random integer between 0 and {_mobsev}