LegendofAnatolia
Kaptan Penguen
- En iyi cevaplar
- 0
Daha önce hiç iğne falandamı olmadınAma ben ilk kez ameliyat Olcam serum hiç takmadim serum takarlarsa acicakmi
AkanCe Tarafından Gönderildi
Daha önce hiç iğne falandamı olmadınAma ben ilk kez ameliyat Olcam serum hiç takmadim serum takarlarsa acicakmi
Oldum kan almışlardı (7tüp) acaba ne yaptılar kanlarıDaha önce hiç iğne falandamı olmadınAynı iğne gibi acıyıp geçiyo sıkıntı yok.
Koyun kanı bulamamışlardır masonlar senin kanın ile ayin yapmışlardır. Sadece lanetlenirsin bir şey olmaz rahat ol. Acı çekerek korku içinde ölürsün yakında.Oldum kan almışlardı (7tüp) acaba ne yaptılar kanları
7tüp imkansızOldum kan almışlardı (7tüp) acaba ne yaptılar kanları
Tüpler küçük ve yarısına kadar dolduruyorlar7tüp imkansızDsdsaweq Yaşın kaç bilmiyorum ama 7 tüpte 13 yaşındaysan ölürsün yani reyiz kansızlıktan
he yarısı ise tamam :3Tüpler küçük ve yarısına kadar dolduruyorlar
ahahahahahahahahahahhaha espiri iyidi sondaki :3 +1Tek bir soru;
Acısa ne ne olacak?
-----------------------
Böyle batırıp çıkarcaklar batırıp çıkarcaklar her taraf kan olacak bazı doktorlar organ mafyası çıkıyormuş dikkatli ol tamam mı?
Ya korkutmayinTek bir soru;
Acısa ne ne olacak?
-----------------------
Böyle batırıp çıkarcaklar batırıp çıkarcaklar her taraf kan olacak bazı doktorlar organ mafyası çıkıyormuş dikkatli ol tamam mı?
*gerçeklerYa korkutmayin
Gercekler acı söyler*gerçekler
Ben ne yaptım?[DOUBLEPOST=1435146027,1435145992][/DOUBLEPOST]Gercekler acı söyler
Ayrıca o öyle değilGercekler acı söyler