Silence159
Marangoz
- En iyi cevaplar
- 0
Bakın Arkadşalar Yardım Edicekler Edsin Etmicekelr Gidebilirler Saygı İle Bi İstedeik 1 Tanesini Yapın bari lütfen ya
Şu RPG sunucusuyla ne alıp veremediğiniz var allah aşkına bu 2.konu burada duracağına gitsene?Arkadaşlar Lütfen Saygılı Olunuz Konu Dışında bir şey Yazmayınız Yardım Edemiyeceksenizde Yinede Sağolun
Arkadaşım Dalga Geçmekten Anlıyorlar İnsanca bir şey istiedim sizden yapsanız ölcenizimi 1 tanesi ni bileŞu RPG sunucusuyla ne alıp veremediğiniz var allah aşkına bu 2.konu burada duracağına gitsene?
![]()
Senin yaptığın çalmaktır bir sunucu görmüşsün sahibinden habersiz bildiğimiz tamamen sunucuyu istiyorsun ne kadar yüzsüzsün bir konu daha açılmıştı hiç bakmadın mı orada olanlara?Arkadaşım Dalga Geçmekten Anlıyorlar İnsanca bir şey istiedim sizden yapsanız ölcenizimi 1 tanesi ni bile
Bak kardeşim o skriptler bende vardı kayıp oldu format attırdım anladınmı ilk biz bulduk türkiyede o serveri[DOUBLEPOST=1435678362,1435678325][/DOUBLEPOST]Senin yaptığın çalmaktır bir sunucu görmüşsün sahibinden habersiz bildiğimiz tamamen sunucuyu istiyorsun ne kadar yüzsüzsün bir konu daha açılmıştı hiç bakmadın mı orada olanlara?
Ya Sen nedion arkadaşım ? bide senin serverinden özentlik yapmışmışım sende varmıydı petrol ofisidir falandır filandır ?Yan hesap açıp insanmı kandırıyorsun konuna yazdığım cevaptan sonra ?
Madem elinde vardı tekrar yaz çok mu zor burda dileniyorsun insanların sinirini bozuyorsun.Bak kardeşim o skriptler bende vardı kayıp oldu format attırdım anladınmı ilk biz bulduk türkiyede o serveri[DOUBLEPOST=1435678362,1435678325][/DOUBLEPOST]
Ya Sen nedion arkadaşım ? bide senin serverinden özentlik yapmışmışım sende varmıydı petrol ofisidir falandır filandır ?
arkadaşım ben yazdım diye bir şey dedimmi ?Madem elinde vardı tekrar yaz çok mu zor burda dileniyorsun insanların sinirini bozuyorsun.
Eee kim yazdı o zaman? kanıtın yok.arkadaşım ben yazdım diye bir şey dedimmi ?
Barış gel Skype az konuşalım sıkıldımAslında skript bölümünün amacı başkalarına skript yaptırmak değil, yardım alıp öğrenmektir.Affedersin ama senin gibiler yüzünden bu bölümde b*k'a döndü.Tebrik ederim.İyi forumlar...
ya kaybol hadi yav töbe yarabbim ağazımı bozmak istemiyorumEee kim yazdı o zaman? kanıtın yok.
off uza hadiBırak Senin Gibileri varya Olm Format Attırdıysan Yenisini yaz Arkadasın Yaptıysa Ona Söyle O yapsın Hadi Simdi Sen KAybol Yası olmuş 12 Gelip Boyundan Büyük Serverler Acmaya Kalkıyor Kardesim İlk Önce Sen Git Bi Kumda ***** le oyna varsa tabi sonra gel buraya konu ac
Katılanlar Like İyİ Forumlar