[İSTEK] Önemli Skriptler !

Silence159

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Bakın Arkadşalar Yardım Edicekler Edsin Etmicekelr Gidebilirler Saygı İle Bi İstedeik 1 Tanesini Yapın bari lütfen ya

MhaWTHoR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
1
Arkadaşım Dalga Geçmekten Anlıyorlar İnsanca bir şey istiedim sizden yapsanız ölcenizimi 1 tanesi ni bile
Senin yaptığın çalmaktır bir sunucu görmüşsün sahibinden habersiz bildiğimiz tamamen sunucuyu istiyorsun ne kadar yüzsüzsün bir konu daha açılmıştı hiç bakmadın mı orada olanlara?

Silence159

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Senin yaptığın çalmaktır bir sunucu görmüşsün sahibinden habersiz bildiğimiz tamamen sunucuyu istiyorsun ne kadar yüzsüzsün bir konu daha açılmıştı hiç bakmadın mı orada olanlara?
Bak kardeşim o skriptler bende vardı kayıp oldu format attırdım anladınmı ilk biz bulduk türkiyede o serveri[DOUBLEPOST=1435678362,1435678325][/DOUBLEPOST]
Yan hesap açıp insanmı kandırıyorsun konuna yazdığım cevaptan sonra ?
Ya Sen nedion arkadaşım ? bide senin serverinden özentlik yapmışmışım sende varmıydı petrol ofisidir falandır filandır ?

MhaWTHoR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
1
Bak kardeşim o skriptler bende vardı kayıp oldu format attırdım anladınmı ilk biz bulduk türkiyede o serveri[DOUBLEPOST=1435678362,1435678325][/DOUBLEPOST]
Ya Sen nedion arkadaşım ? bide senin serverinden özentlik yapmışmışım sende varmıydı petrol ofisidir falandır filandır ?
Madem elinde vardı tekrar yaz çok mu zor burda dileniyorsun insanların sinirini bozuyorsun.

Silence159

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Bırak Senin Gibileri varya Olm Format Attırdıysan Yenisini yaz Arkadasın Yaptıysa Ona Söyle O yapsın Hadi Simdi Sen KAybol Yası olmuş 12 Gelip Boyundan Büyük Serverler Acmaya Kalkıyor Kardesim İlk Önce Sen Git Bi Kumda ***** le oyna varsa tabi sonra gel buraya konu ac

Katılanlar Like İyİ Forumlar
off uza hadi

wasdefg

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşım sana anlattığımız hiçbir şey yapmadan sunucu açamassın bişeylere çabala önce kalan bir iki şeyi yaz buraya onlara yardım ederler