Kanal İntromuz | TheSlasher

TheSlasherr

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Youtuber olmaya karar verdim :D Buyrun introm :
Desteklerinizi bekliyorum :)
Yarından itibarende Skyrim çekmeyi planlıyorum.Desteklerinizi bekliyorum...
Küçük resim koymayı biliyorum fakat intro diye koymadım.Bunu video başlarında kullanacağım.Geliştikçe kanal fragmanı koyacağım...

Ben @LegendWH yim...

Son düzenleme:

TheSlasherr

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
xd adobe after effetsle renderledim ses gitti bende böyle bişe yapmak zorunda kaldım masaüstünde ses çaldı bende videoyu çekmek ozrunda kaldım ağlıyorum :( :D[DOUBLEPOST=1435932427,1435931940][/DOUBLEPOST]Normalde frapsla çekiyorumda evde değilim.(Genelde hiç değilim)Akşamları evde oturuyorum.Dükkanda çalışırken elimden bu geldi :D Dükkanda adobenin hepsi varmış lan O_O

TheRedstoneEngineer

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Berbat... Müzik uyumsuz. Ayrıca madem template emeğin max. 2dk demek. Bunu da paylaşman ayrıca anlamsız. Ha kullanırsın da böyle tek başına paylaşman saçma. Ayrıca youtube.com/theslasher demişsin ama o adrete yoksun. Hani ben en kötü şeylere bile iyimser davranırım herkes berbat der ama ben orda güzel olmuş derim. Ama maalesef.

TheSlasherr

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Berbat... Müzik uyumsuz. Ayrıca madem template emeğin max. 2dk demek. Bunu da paylaşman ayrıca anlamsız. Ha kullanırsın da böyle tek başına paylaşman saçma. Ayrıca youtube.com/theslasher demişsin ama o adrete yoksun. Hani ben en kötü şeylere bile iyimser davranırım herkes berbat der ama ben orda güzel olmuş derim. Ama maalesef.
İntro müziği kötü izlerken çok sıkıyor ve renkleri çok soluk
Bilmiyorum.İntroyu herkes sevmiyebilir.Benim hoşuma gittiğinden dolayı bunu seçtim.Neden paylaştım bu introyu.Sizlerden destek bekledğim için destek vermek zorunda değilsin.Senin düşüncen saygı duyarım.İntroyu paylaşmakta olan 2. sebebim youtube kanalı açtığımı bildirmekti.Destek beklediğimden.Yinede dediğim gibi destek vermek yada beğenmez zorunda değilsin

vErdemSoykal

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bilmiyorum.İntroyu herkes sevmiyebilir.Benim hoşuma gittiğinden dolayı bunu seçtim.Neden paylaştım bu introyu.Sizlerden destek bekledğim için destek vermek zorunda değilsin.Senin düşüncen saygı duyarım.İntroyu paylaşmakta olan 2. sebebim youtube kanalı açtığımı bildirmekti.Destek beklediğimden.Yinede dediğim gibi destek vermek yada beğenmez zorunda değilsin
Renkleri daha canlı olan bir intro ve biraz hareketli müzik koyarsan daha iyi olabilir. :)

TheRedstoneEngineer

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Beğenmek/beğenmemekle desteklemek farklı şeyler. İntron güzel değil fakat ben de bir youtuber'ım ve ne kadar zor olduğunu biliyorum. Destek olurum ve arkandayım. Ama intron hoş değil. Benim demek istediğim şu bu introyu sen yapmış olsan yazacağım cevap güzel olmuş olurdu fakat madem template daha güzel şeyler bulabildin bunu demek istedim. Anladın mı.
--
Bu arada reklam olmasın şuna bi bakın yaa :D

TheSlasherr

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Beğenmek/beğenmemekle desteklemek farklı şeyler. İntron güzel değil fakat ben de bir youtuber'ım ve ne kadar zor olduğunu biliyorum. Destek olurum ve arkandayım. Ama intron hoş değil. Benim demek istediğim şu bu introyu sen yapmış olsan yazacağım cevap güzel olmuş olurdu fakat madem template daha güzel şeyler bulabildin bunu demek istedim. Anladın mı.
--
Bu arada reklam olmasın şuna bi bakın yaa :D
Ben onu sonradan yapacağım :D Bunu sadece video başlarında kısa oalrak kullanacaktım :D Yanlış tasfir etmiş olabilirim :D