Usta_Minecraftcı
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
Buldum Çözümü Dostum Ayarlardan Barışçıla Alır Yaşardım :WEqwe[DOUBLEPOST=1436046531,1436046488][/DOUBLEPOST]Edit; Benden 2 Dakika Önce Yazmış Ya Yorumları Okumadan Yazınca Butür Şeyler Oluyor 
Buldum Çözümü Dostum Ayarlardan Barışçıla Alır Yaşardım :WEqwe[DOUBLEPOST=1436046531,1436046488][/DOUBLEPOST]Edit; Benden 2 Dakika Önce Yazmış Ya Yorumları Okumadan Yazınca Butür Şeyler Oluyor![]()
Iyide benim zeki arkadaşlarım adam ya zombi istilası gerçek olsa demiş. Doğru dürüst bişiler yazsanız ya ?Difficulty peaceful
GT-P5110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
He canım zombi saldırısı çok mantıklı her şey tamam bi barışçıla almak saçmaIyide benim zeki arkadaşlarım adam ya zombi istilası gerçek olsa demiş. Doğru dürüst bişiler yazsanız ya ?
Mesela alırım elime katanayı geleni doğrardım falan![]()
Kuduz insanları öldürmese öyle olurduk ?He canım zombi saldırısı çok mantıklı her şey tamam bi barışçıla almak saçma
ADAM HAKLI BEYLER !Kuduz insanları öldürmese öyle olurduk ?
Yine - se/-sa diyosun yani şu an olan bir şey değil.Kuduz insanları öldürmese öyle olurduk ?
Virüsler mutasyona uğrar ise ki Uğruyor hala Kendilerini geliştirir eğer Bağışıklık sistemimiz Kuduza karşı gelip ölmeyi engellerse...Yine - se/-sa diyosun yani şu an olan bir şey değil.
Basitçe genetiği ile oynanarak yapılabilecek bir şey bu.Yine - se/-sa diyosun yani şu an olan bir şey değil.
Ehhh Az Teorilere açık olun gerçekte olduğunu varsaydığım bir Kuruluş
![]()
Deep Webde buna benzer çok fazla kuruluş gördüm inanıyorum.
Tamamen gerçek .... Deep Web'de sörf yapmayı dene.. Belli Bir Bitcoin'e istediğin bilgiyi bulursun 3 bitcoinim vardı 2 kaldı ....Essah mı
1 Bitcoin in ne kadar değerli olduğunu biliyormusunTamamen gerçek .... Deep Web'de sörf yapmayı dene.. Belli Bir Bitcoin'e istediğin bilgiyi bulursun 3 bitcoinim vardı 2 kaldı ....