qSirzechs
Taş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Bence bilim bu soruları en sona atıp insanlığı kurtaracak şeyler üzerine çalışmalar yapması gerekBu tarz sorular olmasa bilim gelişmez.
Bence bilim bu soruları en sona atıp insanlığı kurtaracak şeyler üzerine çalışmalar yapması gerekBu tarz sorular olmasa bilim gelişmez.
Şimdi değil fakat daha ileride dünya yaşanmaz hale gelirse bu soru kurtaracak.Bence bilim bu soruları en sona atıp insanlığı kurtaracak şeyler üzerine çalışmalar yapması gerek
Ne yani uzayda mı yaşayacağız wafhsaujawghjagaejkŞimdi değil fakat daha ileride dünya yaşanmaz hale gelirse bu soru kurtaracak.
Kardeş mağara soğukmuydu? Çoktan çalışmalara başlandı bile. Hatta Mars ve Ay'dan arsa bile satılıyor. Teknoloji senin evde gördüğün kadar geride kalmış bir şey değil.Ne yani uzayda mı yaşayacağız wafhsaujawghjagaejk
Bence insanlık Dünya'dan başka gezegene göç edecek kadar yeterli teknolojiye sahip olmayacak
Işık hızını aşabilirsek söyle banaKardeş mağara soğukmuydu? Çoktan çalışmalara başlandı bile. Hatta Mars ve Ay'dan arsa bile satılıyor. Teknoloji senin evde gördüğün kadar geride kalmış bir şey değil.
Işık hızına yaklaşmak şimdilik mümkün gözükmüyor ama ay ve mars ışık yılı uzaklıkta değil merak etme.Işık hızını aşabilirsek söyle bana
Eh onu ben zaten biliyorum Ay'a zaten gidildi(hala şüphelerim var gidilmediğine karşı) Mars uğraştıracak gibi görünüyorIşık hızına yaklaşmak şimdilik mümkün gözükmüyor ama ay ve mars ışık yılı uzaklıkta değil merak etme.
Aynen baya uğraştırcak zaten biz göremeyebiliriz Mars'a ilk ayak basan insanıEh onu ben zaten biliyorum Ay'a zaten gidildi(hala şüphelerim var gidilmediğine karşı) Mars uğraştıracak gibi görünüyor
Aynen baya uğraştırcak zaten biz göremeyebiliriz Mars'a ilk ayak basan insanı
Ayda arsalar kaç dolar? bitane alıyımKardeş mağara soğukmuydu? Çoktan çalışmalara başlandı bile. Hatta Mars ve Ay'dan arsa bile satılıyor. Teknoloji senin evde gördüğün kadar geride kalmış bir şey değil.
1 Milyar dolar ÖL!Ayda arsalar kaç dolar? bitane alıyım
Sen espri yapma kardeş.![]()
Ben gidiyorum
Tamam sen konuşma0 yerçekiminde neden astronotlar uçlu kalem kullanmıyorsa, çocukta yapılamaz, (boşalma dahil (aynı şey)), ışık hızı gerekmiyor uzayı büksek eter ışıktan daha hızlı gitmenin yolu, mars'a öyle istediğin gibi gidemezsin ay'da dahil, yerçekiminin olmadığı yerde en ufak hareket bile çıkış hızında ilerler, bi kurşun kalemi ele alalım, yazı yazarken bi kırıldığını düşünsene? kırıldığı hızda etrafa saçılır ve ölüme yol açar, boşalmada aynı şekilde, çıkış hızında birine silah olarak kullanabilirsinçok (zevkli) olurdu en eğlenceli silah yani
, birden onu kadının içine doğrulttuğunuzu düşünün....
![]()
bu (b)ilimTamam sen konuşma(bir de eğlenceli diyor
)
E tabi sen kız olduğun için sana öyle geliyor ama biz alışığız öyle laflaraTamam sen konuşma(bir de eğlenceli diyor
)