zRedDragon
Elmas Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Beyler bunun kusruna bakmayın 2 bardak bira içti bana bile pm den sapık sapık mesajlar yazıyorHayal kurmak güzeldir ehuehuehu @zRedDragon
Beyler bunun kusruna bakmayın 2 bardak bira içti bana bile pm den sapık sapık mesajlar yazıyorHayal kurmak güzeldir ehuehuehu @zRedDragon
Nayır yalan içmedim !Beyler bunun kusruna bakmayın 2 bardak bira içti bana bile pm den sapık sapık mesajlar yazıyor![]()
Evet evet hadi kanka iyice rezil olmadan gidelim burdan .s .sNayır yalan içmedim !
Nayır yalan sölüyorsun aşqımm içmedim ben.Evet evet hadi kanka iyice rezil olmadan gidelim burdan .s .s
Klan Sadece Agar.io Degil CS:go , MC , Lef 4 dead 2 , Garrys mod Gibi OYunlarlarlada TakılıyoruzAgar io gibi bir browser oyunu için bu kadar uğraşıyorsunuz iyi güzelde , oyundan sıkılmaya başlarsanız sıkıntı büyük.
Grup sistemi yok yalnızGrup Sistemi Facebook Giriş Sistemi Falan Gelmiş![]()
Asıl sıkıntı "klanlarından" birileri "klanlarından" birisini yeyince başlayacak, gelecekler milyon tane forumda konu açacaklar ağlayacaklar .sAgar io gibi bir browser oyunu için bu kadar uğraşıyorsunuz iyi güzelde , oyundan sıkılmaya başlarsanız sıkıntı büyük.
Alakası Yok İstemeden ölenler Olucaktır Tekrar Doğup Yanıma Gelir Ve Beslerler 2 Li Gruplara Ayrılırız Ölecekken Diğer Adamlardan Yardım İsteriz Ve Yeriz Arada Kaynıyanlar Bizi Bulur Ve Devam Edilir Taaki Server Kapanana KadarGrup sistemi yok yalnız
FaceBook ile var mıdır bilmem de normal yok*
Asıl sıkıntı "klanlarından" birileri "klanlarından" birisini yeyince başlayacak, gelecekler milyon tane forumda konu açacaklar ağlayacaklar .s
Pembe hayallerle iyi şanslarAlakası Yok İstemeden ölenler Olucaktır Tekrar Doğup Yanıma Gelir Ve Beslerler 2 Li Gruplara Ayrılırız Ölecekken Diğer Adamlardan Yardım İsteriz Ve Yeriz Arada Kaynıyanlar Bizi Bulur Ve Devam Edilir Taaki Server Kapanana Kadar![]()