15w33c: Kalkanlar!

Abilty

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
diğer kalkanlar aynı şekilde farklı yünlerle yapılıyor deneyin
ayrıca diğer yenilikler!
Block kaldırıldı(kılıçla sağ tıklayınca olan şey)
Fire Chargeyi dispensere koyup ateşkeyince ender ateşi gibi bişi oluyo one la tek atıyo bildiğin
artık maplerin resmi olabilecek(serverlerde olur ya o)

MinecraftModları

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kalkanlar Neden Böyle?
Öncelikle kötü durduğunu biliyorum. Normalde ilk konumda da paylaştığım gibi elmas, taş kalkan vb. bekliyordum. Kalkanların bu şekilde olmasının nedeni (Flamalara benzemesinin) kalkana aynı flamalar da ki gibi desen uygulayabilmemiz. Şu an tam olarak bu özellik eklenmedi. Bildiğim kadarıyla düz renk uygulanabiliyor sadece. Bunun amacı ise kale savaşları vb. çoğaltmak ve o tür sunuculara destek vermek. Yani her klanın kendine özel bir flaması ve bir kalkanı olacak. Elbette snapshot bu. Pek zan etmesem de kalkanlar değiştirilebilir. Ama böyle iyi gibi. En azından istediğimiz deseni uygulayabiliyoruz. Microsoft büyük güncellemeyi (..l.gr..) 2.0'a saklıyor gibi. Şu anlık 2.0'a geçiş sürümü diyebiliriz. Bu yüzden yüksek ölçüde güncellemeler gelmeyecektir.
2.0'a Gelebilecekler (Tahmin)
1. Yeni bir kategori. Kızıltaş, Inşa blokları gibi.
2. Yeni bir maden. (Yakut olabilir.)
3. Yakut ile çok zor olsa da lazer gelebilir. (..l.gr..?)
4. Oyun yeni bir çağa giriş yapabilir. (Geçiş değil giriş.)
5. (Keşke olsa) Oyuna lav gardiyanı eklenebilir.
Ve dahası elbette.

AtakanRS

osu!
En iyi cevaplar
0
Kalkanlar Neden Böyle?
Öncelikle kötü durduğunu biliyorum. Normalde ilk konumda da paylaştığım gibi elmas, taş kalkan vb. bekliyordum. Kalkanların bu şekilde olmasının nedeni (Flamalara benzemesinin) kalkana aynı flamalar da ki gibi desen uygulayabilmemiz. Şu an tam olarak bu özellik eklenmedi. Bildiğim kadarıyla düz renk uygulanabiliyor sadece. Bunun amacı ise kale savaşları vb. çoğaltmak ve o tür sunuculara destek vermek. Yani her klanın kendine özel bir flaması ve bir kalkanı olacak. Elbette snapshot bu. Pek zan etmesem de kalkanlar değiştirilebilir. Ama böyle iyi gibi. En azından istediğimiz deseni uygulayabiliyoruz. Microsoft büyük güncellemeyi (..l.gr..) 2.0'a saklıyor gibi. Şu anlık 2.0'a geçiş sürümü diyebiliriz. Bu yüzden yüksek ölçüde güncellemeler gelmeyecektir.
2.0'a Gelebilecekler (Tahmin)
1. Yeni bir kategori. Kızıltaş, Inşa blokları gibi.
2. Yeni bir maden. (Yakut olabilir.)
3. Yakut ile çok zor olsa da lazer gelebilir. (..l.gr..?)
4. Oyun yeni bir çağa giriş yapabilir. (Geçiş değil giriş.)
5. (Keşke olsa) Oyuna lav gardiyanı eklenebilir.
Ve dahası elbette.

gardiyan zaten saçma bir de lavlısını mı yapacaklar!? Hiç sanmıyorum.