Hangisi skript konusunda daha iyi ?

EminGny

İşsiz
En iyi cevaplar
1
İkiside skripti biliyorlar. Ki zaten skript kolay bi şey. Ben bile sadece yazılan bi kaç tanesine bakınca bi kaç bi şey öğrendim :I Önemli olan hangisinin daha iyi şeyler yapabildiği/hangisinin daha çok hayalgücüne sahip olduğu :I

BlueLight3

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
İkiside skripti biliyorlar. Ki zaten skript kolay bi şey. Ben bile sadece yazılan bi kaç tanesine bakınca bi kaç bi şey öğrendim :I Önemli olan hangisinin daha iyi şeyler yapabildiği/hangisinin daha çok hayalgücüne sahip olduğu :I
Bende onu diyorum şuana kadar en güzel skripti hangisi yaptı ?[DOUBLEPOST=1440334074,1440334013][/DOUBLEPOST]
Bu konuyu açacağına yarışma tarzı bir şeyler düzenlesen daha iyi olurdu.
Yarışma yapacam zaten okullar başlayınca herhalde supervıp kazanana

Life Hunter

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Aslında ilk başta skript yazanlara kötü gözle bakıyordum. Ne kadar kolay bir şey niye uğraşıyorlar diye. Ama sonrasında anladımki isteyen uğraşsın. Sonuçt skriptte bir şeyi yapmak içinde algoritma kurabilmek gerek. Sorunu parçalara ayırıp parça parça çözüm üretip sonra parçaları birleştirmek gibi şeyler uygulanabilir bir işi yaparken. Ve bu da sorun çözme yeteneği açısından pratik olur ve analitik düşünme denilen şeyi geliştirir. Yani bir programlama dili kadar etki etmez ama az da olsa etki eder.