Mello01
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Hayvanlarda merkezi sinir sistemi var, acı çekebiliyorlar. Bitkilerin öyle olduğunu pek sanmıyorum.Vejataryanları anlamıyorum. Neyin atarı bu ? Bitkilerde canlı o zaman niye elma yiyorsun ?
Hayvanlarda merkezi sinir sistemi var, acı çekebiliyorlar. Bitkilerin öyle olduğunu pek sanmıyorum.Vejataryanları anlamıyorum. Neyin atarı bu ? Bitkilerde canlı o zaman niye elma yiyorsun ?
Kardeş ölen ölüyor yine yeniyor. Hem acı çektirmeden öldürmek mümkün hayvanları, biz işkence edipte kesin demiyoruz ki her şeyin adabı var.Hayvanlarda merkezi sinir sistemi var, acı çekebiliyorlar. Bitkilerin öyle olduğunu pek sanmıyorum.
Bitki yemiyorum ben.Çok garibim.Sebze et çok hojdir ama benane.Vejataryanları anlamıyorum. Neyin atarı bu ? Bitkilerde canlı o zaman niye elma yiyorsun ?
İsteğe bağlı değil diye düşünüyorum.Vejeteryan olmak bence çok mantıksız :|
Bitki yemiyorum ben.Çok garibim.Sebze et çok hojdir ama benane.
yanlış anlamışım sorryBen insan eti yiyin demedim ki :/ onlar yemesede başka insanlar yiyor diğer canlılıarın etini demek istedim.
hmm asıl yanlış gelen sen olmayasın mesaj kasmak için geldin değil miSen çok yanlış gelmişsin krdş.
haklısınNe yiyorsun kardeş ? Toprak mı Taş mı ?
Ben zaten et falan yiyorum S: Fakat et yemenizi savunurken böyle mantıksız argümanları ortaya koymanız baya saçmaKardeş ölen ölüyor yine yeniyor. Hem acı çektirmeden öldürmek mümkün hayvanları, biz işkence edipte kesin demiyoruz ki her şeyin adabı var.
Vejateryan zombi. Et yemez ama beyin yer.Aklını yiyerek açtığın konuda ben vejetaryenim demen büyük bir ironi.
yanlış anlamışım sorry
hmm asıl yanlış gelen sen olmayasın mesaj kasmak için geldin değil mi
haklısın![]()
asıl yeni gelen sensin dostum 2015 de gelmişsin ben 2013 de geldim o zaman forum böyle değildi daha güzel bir ortam vardı satış vb yasaktı şimdi satış sitesine döndü1- Mesaj kasınca üstün mü olunuyor? Bu forumda herkes eşit olmalı.
2- Konu dışı- Genel de mesaj yazınca hesapta mesaj yaptın gözükmez. Yni mesaj kasmış sayılmazsın
Ve son olarak, Minecraft Türkiye'ye hoşgeldin.
Ya cidden sizi anlamakta zorluk çekiyorum, cidden. Bi vejeteryana lafım yok, isteyen istedği şeyi seçmekte özgür. Ama et yiyenlere vahşi demek ne haddinize ? Ben sana "Ot yiyen yaratık" falan diyomuyuz ?Bu atacağım ilk video ;
Bu atacağım ikinci video ;