Genel Olarak Kilo Sorunum :( :(

MC4FUN

play.mc4fun.net
Aktif Üye
En iyi cevaplar
4
Merhaba Arkadaslar Bir Kilo sorunum var zayıflama bilgisi olan yardımcı olsun pls

Boy: 1.91
Kilo:104
Yaş 18
3.5 Yıl Mua Thai Ve Box Yaptım
1 Sene Fitness Gittim
5-10 Kilo Vermistim Sonra Gereksiz Yere cok yedim gecenin 2-3 ünde 2-3 tane döner yedigim oldu
kendime dikkat etmek istiyorum istedigim kilo 90 14 kilo vermem lazım
saglıklı bir şekilde nasil verebilirim?

şu an hicbirşeye gitmiyorum fitness yazılsammı tekrardan diyetime uysam? ne diyorsunuz​

tek ricam coluk cocuk yorum yazmasin

Rayandu

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ohoo usta sen beni ezersin ya :olgun:
1.85 boy
84 kilo
Yaş 17

Kick box ve aikido'dan profesyonelliğe başladım. Senle beni aynı ringe koysalar sana ancak enziguri ve springboard knee hareketleri işler :olgun:

Kilo vermek istiyorsan doktor desteğiyle kendine uygun diyeti bul ve uygula.

Won5

Patates Avcısı
En iyi cevaplar
0
Spor yapabilirsin bende aynı sorunu yaşamıştım okula yürüyerek gitmeye başladım kilom ciddi bir şekilde azaldı.
Spordan kastım hafif tempo koşuş olabilir tabii bunun yanında aşırı kalorili yemeklerden uzak durmalısın.

MC4FUN

play.mc4fun.net
Aktif Üye
En iyi cevaplar
4
Ohoo usta sen beni ezersin ya :olgun:
1.85 boy
84 kilo
Yaş 17

Kick box ve aikido'dan profesyonelliğe başladım. Senle beni aynı ringe koysalar sana ancak enziguri ve springboard knee hareketleri işler :olgun:

Kilo vermek istiyorsan doktor desteğiyle kendine uygun diyeti bul ve uygula.

hmm bir diyetisyene gitmem gerek bunu biliyorum

vallaha sporuda bıraktım ya kilo problemleri psikolojik olarak etkiledi biraz beni

Neria991

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Çok çok çok diyet var ama bunlardan benim tavsiyem sana İsveç diyeti.Hani psikolojik nedenlerden ötürü felan gidemiyorsan klüplere bir arkadaşınla tenis/badminton tarsı oyunlar oynayabilirsin.İsveç diyeti demişim eğer dayanabilirsen bunla çok fazla zayıflayabilirsin emin ol

Rayandu

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
hmm bir diyetisyene gitmem gerek bunu biliyorum

vallaha sporuda bıraktım ya kilo problemleri psikolojik olarak etkiledi biraz beni
Dostum kendini çok strese sokma bu durum için :ci:
Tuzu azalt, doyduğun zaman yemeyi bırak ve metabolizmayı çalıştırmak için koşu yap. Ve kendini daha az kilolu olarak hayal et. Hayal etmek yapmanın yarısıdır :)
Öğün atlıyor musun ? Dengeli besleniyor musun ? Mesela öğle yemeğini atlayıp akşam yemeğinde birden yükleniyor musun ? Kısacası bana günlük öğününü söyler misin ?

MC4FUN

play.mc4fun.net
Aktif Üye
En iyi cevaplar
4
Çok çok çok diyet var ama bunlardan benim tavsiyem sana İsveç diyeti.Hani psikolojik nedenlerden ötürü felan gidemiyorsan klüplere bir arkadaşınla tenis/badminton tarsı oyunlar oynayabilirsin.İsveç diyeti demişim eğer dayanabilirsen bunla çok fazla zayıflayabilirsin emin ol

öyle şeylere inanmiyorum dedigin şey kardiyo diyeti bu arada :(

kilo aldıgımı hissetigimdfe mua thai bırakdım fitness bırakdım prof basketbol oynuyordum onu bırakdım herşeyi bırakdım ya

LordTs

Umut
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Ben 60 kiloyum 3 ay önce 59 kiloya falan vardım ve ilerliyordu( göbek falan hafifden geliyordu) okul başlayınca düzene soktum kendimi okuldan dönerken yürüyorum (yaklaşık 40 dakika sürüyor) akşam yemeğinde ekmek yemiyorum.Şuanda 60 kiloyum yaşıma görede uygun diyebilirim sana biryere giderken yürümeni ve asla ekmek yememeni tavsiye ediyorum.

MC4FUN

play.mc4fun.net
Aktif Üye
En iyi cevaplar
4
Dostum kendini çok strese sokma bu durum için :ci:
Tuzu azalt, doyduğun zaman yemeyi bırak ve metabolizmayı çalıştırmak için koşu yap. Ve kendini daha az kilolu olarak hayal et. Hayal etmek yapmanın yarısıdır :)
Öğün atlıyor musun ? Dengeli besleniyor musun ? Mesela öğle yemeğini atlayıp akşam yemeğinde birden yükleniyor musun ? Kısacası bana günlük öğününü söyler misin ?

Sabah 7 de kalkıyorum 12 de okulda birşeyler yiyorum pizza felan
sonra akşama kadar bir şey yemiyorum fazla kilolu oldugum icin yiyesim gelmiyor bol bol su icmeye calisoyurm aksamda
yapılan yemekten 1 tabak yiyorum Yarım ekmek yiyorum bazen unutuyorum dalıyorum 1 ekmek yiyom :D doymuyom
koşu yapma işine gelirsek okulda basketbol felan oynuyorum hep bir hareket halindeyim
dengeli beslenmeye gelirsek cok degil ya sebze yemegi sevmem patetes felan yerim whoper felan takılırım öyle :D

Ben 60 kiloyum 3 ay önce 59 kiloya falan vardım ve ilerliyordu( göbek falan hafifden geliyordu) okul başlayınca düzene soktum kendimi okuldan dönerken yürüyorum (yaklaşık 40 dakika sürüyor) akşam yemeğinde ekmek yemiyorum.Şuanda 60 kiloyum yaşıma görede uygun diyebilirim sana biryere giderken yürümeni ve asla ekmek yememeni tavsiye ediyorum.

ya 60 kilo ney ghfjhjfgh boy kaç senin

En iyi cevaplar
0
öncelikle şeker ile ekmeği tamamen hayatından çıkarman lazım ama bir anda değil tabi azalta azalta sonra vücult çalış spor salonlarına yazıl bizim arkadaş sadece böyle yaparak hem kilo verdi hem de çok iyi vüculdu olmuştu

LordTs

Umut
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
sonra akşama kadar bir şey yemiyorum fazla kilolu oldugum icin yiyesim gelmiyor bol bol su icmeye calisoyurm aksamda
yapılan yemekten 1 tabak yiyorum Yarım ekmek yiyorum bazen unutuyorum dalıyorum 1 ekmek yiyom :D doymuyom
koşu yapma işine gelirsek okulda basketbol felan oynuyorum hep bir hareket halindeyim
dengeli beslenmeye gelirsek cok degil ya sebze yemegi sevmem patetes felan yerim whoper felan takılırım öyle :D

Tam olarak bilmiyorum ama 1.75 1.80 falan herhalde Yaşım 15 ortalama olarak uygun sanıyorum

I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
Diyet falan bulaşma fitness'a başla aynı zamanda da aşırı yemeyi bırak (diyet demiyorum, kendini fazla kısıtlama sadece aşırı yeme) gece 2-3te 3 dürüm yiyip 104 kilo olmuşsan kilo vermekte zorlanmazsın diye düşünüyorum

Rayandu

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0

Sorunun nerde olduğu anlaşılıyor ^_^
Yanlış beslenmen kilo almana neden oluyor. Kahvaltıdan kaybediyorsun başta. Kahvaltı, günün en önemli öğünüdür. Özellikle bizim gibi sporcular için sabah kahvaltısı olabilecek en iyi şekilde olmalıdır. Bol proteinli ve kuvvetli bir kahvaltı yapman şart. Sabah kalkıp uyku halinde bir şey yemesi zor oluyor ama biraz dişini sıkacaksın. Öğünler arasında 4 - 5 saat geçirirsen hem sağlıksız olursun hem de kilo alırsın. Kilo vereceksin ekmek asla olmamalı ! Ekmek hiç olmamalı. Kepeklisi veya çavdarlısı fark etmez. Hiç olmayacak :tehdit:Salam sosis sucuk mayonez ketçap gibi şeylerden de kaçınmalısın.