ddos korumalı vps nereden bulabilirim.

tutkusina

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Uğraşamam diyorsan git makine kirala.
(Lagaluga yapmaya ne lüzum var Allah aşkına)

tutkusina

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
LagaLula yapmıyorum batıhost dediler baktım vps yok. yardım istiyorum.
Sana lagaluga yapıyorsun demiyorum,onlara diyorum çok geçiştiriyorlar ama açıklamaları lazım :)
Gerçi bende vps bulamadım destek sayfasına gidip sorabilirsin sana aynı cevabı verirlerse al.
Bu arada sunucu fiyatlarına baktım umarım düzgün çalışır yoksa giden parana yazık olabilir (3g ramli sunucu 45 tl O.o[Biliyorum panel var,koruma var vs. bana bunları anlatmayın sadece bana biraz absürt geldi])

Jacops

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Sana lagaluga yapıyorsun demiyorum,onlara diyorum çok geçiştiriyorlar ama açıklamaları lazım :)
Gerçi bende vps bulamadım destek sayfasına gidip sorabilirsin sana aynı cevabı verirlerse al.
Bu arada sunucu fiyatlarına baktım umarım düzgün çalışır yoksa giden parana yazık olabilir (3g ramli sunucu 45 tl O.o[Biliyorum panel var,koruma var vs. bana bunları anlatmayın sadece bana biraz absürt geldi])
Tamam teşekkür ederim iyi forumlar aradığım bilgi aldım.

Jacops

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Sunucun ne kadar süre açık kalacak? uzun süre açık kalacaksa sana bir makine almanı öneririm,hem sadece hobbo olmak zorunda da olmaz ?
Sunucu tuttuğu sürece açık kalır yok neyse bu konu bence fazla uzadı sence?
aradığım bilgiyi buldum teşekkür ederim.

batihost.com

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
beni bul hocam. adım erkan. batihost.com a üye ol. sol üstten hızlı menüden destek istiyorum u tıkla ve dök içini.