DeathRainerMC
Ağaç Yumruklayıcı
- En iyi cevaplar
- 0
Beyler Hepinizin Tavsiyelerini Uyguladım Ve İşey Yaradı Saolun 
Yabancı ve güzel sunucularda varSkyblockda ne arar la wither
Kardeş AutoBreak yazdım çıkmadı ya link atsana@DeathRainerMC O dedikleri sistem şu adım adım uygularsan amacına ulaşabilirsin ..
Zor Yolu ; Legaldir ..
1 ) Makine hazırlanır çukura oturulur ..
2 ) Mousenin Tozu alınır ..
3 ) Mousenin üzerine tuşu bastırabilecek şekilde ağır bir cisim koyulur ..
4 ) Mousenin baktığı nokta taşa çevrilir ve ;
5 ) 30 dakika sonra geldiğinde envanterinin fullendiğini görürsün ,_,
6 ) Have Fun!
Basit yolu ; illegaldir
AutoBreak hack 1.7.2 yaz indir karşına ne gelirse ( Huzuni , Resilience , Kronos )
: D : D : D
Bir beğeniyi alırım ama
Kardeş AutoBreak yazdım çıkmadı ya link atsana
Kardeşim İllegal Yollarına Başvurdum Çünkü Bant Yapıştıra Yapıştıra Mavusun Boyası Çıktı Üstüne Cisim Koyamıyom Mavusum Öne Doğru Eğiri Mavusum Logitech G300 Bozmak İstemem Sen Biliyorsan Linkini Atarsan Sevinirimlegal yolunu kullansana ;_, niye illegal yollara başvuruyorsun zeki cocuk ..
illa sert cisim gerekmiyor bant da yapıştırabilirsin .
resilience auto breaker vardı galiba ,_,Kardeşim İllegal Yollarına Başvurdum Çünkü Bant Yapıştıra Yapıştıra Mavusun Boyası Çıktı Üstüne Cisim Koyamıyom Mavusum Öne Doğru Eğiri Mavusum Logitech G300 Bozmak İstemem Sen Biliyorsan Linkini Atarsan Sevinirim
Macro Falan Kullanda Demeyin Beyler Macro Kullanmayı Pek Sevmem Oynadığım Swyede Reset Geldi Adalar Silindi Biraz Sert Konuşursam K.b Yeniden Başladım Gel Beraber Oynuyalım Diyorsanız Sw Adını Kendi Oyun Adınızı Falan Söyleyebilirsiniz![]()
Kardeş Baktım Da Göremedim Ya Galiba Yok Sen Yanlış Yazdın Galiba ?resilience auto breaker vardı galiba ,_,