Skyblocka Yeni Başladım Yardım Edin !!!

DeathRainerMC

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
@DeathRainerMC O dedikleri sistem şu adım adım uygularsan amacına ulaşabilirsin ..

Zor Yolu ; Legaldir ..
1 ) Makine hazırlanır çukura oturulur ..
2 ) Mousenin Tozu alınır ..
3 ) Mousenin üzerine tuşu bastırabilecek şekilde ağır bir cisim koyulur ..
4 ) Mousenin baktığı nokta taşa çevrilir ve ;
5 ) 30 dakika sonra geldiğinde envanterinin fullendiğini görürsün ,_,
6 ) Have Fun!

Basit yolu ; illegaldir
AutoBreak hack 1.7.2 yaz indir karşına ne gelirse ( Huzuni , Resilience , Kronos )
: D : D : D
Bir beğeniyi alırım ama :)
Kardeş AutoBreak yazdım çıkmadı ya link atsana

onuraygntrr

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Adını yanlış hatırlamıyorsam Jitbit Macro Recorder adında bir macro kaydedici program vardı. Onu bir denemelisin.

DeathRainerMC

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
legal yolunu kullansana ;_, niye illegal yollara başvuruyorsun zeki cocuk ..
illa sert cisim gerekmiyor bant da yapıştırabilirsin .
Kardeşim İllegal Yollarına Başvurdum Çünkü Bant Yapıştıra Yapıştıra Mavusun Boyası Çıktı Üstüne Cisim Koyamıyom Mavusum Öne Doğru Eğiri Mavusum Logitech G300 Bozmak İstemem Sen Biliyorsan Linkini Atarsan Sevinirim :)

Macro Falan Kullanda Demeyin Beyler Macro Kullanmayı Pek Sevmem Oynadığım Swyede Reset Geldi Adalar Silindi Biraz Sert Konuşursam K.b Yeniden Başladım Gel Beraber Oynuyalım Diyorsanız Sw Adını Kendi Oyun Adınızı Falan Söyleyebilirsiniz :D

SweetNetwork

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kardeşim İllegal Yollarına Başvurdum Çünkü Bant Yapıştıra Yapıştıra Mavusun Boyası Çıktı Üstüne Cisim Koyamıyom Mavusum Öne Doğru Eğiri Mavusum Logitech G300 Bozmak İstemem Sen Biliyorsan Linkini Atarsan Sevinirim :)

Macro Falan Kullanda Demeyin Beyler Macro Kullanmayı Pek Sevmem Oynadığım Swyede Reset Geldi Adalar Silindi Biraz Sert Konuşursam K.b Yeniden Başladım Gel Beraber Oynuyalım Diyorsanız Sw Adını Kendi Oyun Adınızı Falan Söyleyebilirsiniz :D
resilience auto breaker vardı galiba ,_,