Fps Sorunu Acil Yardım Lütfen

dsmxyz

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Evet hemen konuya giriyim.
Minecraftımı acıyorum bir servere giriyorum login ekranı 70 fps
lobideyim chunklar yuklenmiyor (5sn de biri yükleniyor) 20 fps
pvp serverine giriyorum 30 fps. 1.5 gb ram var suan 150 civarını kullanıyor
yaklasık 1 dakika sonra oyun 70 - 90 arasında gidip geliyor ram kullanımı 300 - 400 mb arası oluyor.
Sürekli böyle devam ediyor bi 20 - 30 fps 100 - 170 mb | 70 - 90 fps 300 - 350 mb

(optifine var ismetrgpackv5 kullanıyorum)

babamın bilgisayarında bir test yaptım: minecraft sabit 80 fps calısıyor. ozellikleri benimkinden çok daha kötü i3 , Nvidia GeForce 210M ...

pc özelliklerim:

Intel(R) Core(TM) i5-2410M CPU @ 2.30 GHz 2.30 Ghz Windows 8.1Pro Nvidia GeForce GT 540M

sorularım: nasıl 1.5 gb sinin hepsini kullandırtırım (sürekli olarak inip cıkmadan)
: nasıl daha fazla mb kullandırttırım?

yaklasık 3 aydır bu sorun var ve bi tüelü çözemedim
acil yardım ederseniz çok mutlu olurum

GameKingTr59

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Toplam kaç GB RAM var? Bilgisayarını temizle. Macunu değiştir. Texture pack olarak Huahwi'nin doku paketlerini kullan. Optifine güncelle. 1.7.X kullan. FPS sorunu diye bir şey kalmaz.

Klasus

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
1.500mb ram var ve Windows 8 Mi Kullanıyosun Hımm Bence Windows Xp Kullan Ama Sen Bilirsin
Şimdi İlk Olarak Oyuna Girdiğinde Arka Planda Laguncerde(Yazamadım)Açık Oluyor Onu Görev Yöneticisinden İşlemlerden 2 tane javaw.exe var En Az CPU Kullanandır Onu Sonlandır İşlemden
Görev Yöneticisine Gir Oradan İşlemlere Oradan Öncelik Ata De Oradan Yüksek Yap Daha Fazla Yaparsan Pc Donabilir
Javanı Sil Tekrar Yükle
İntden Araştır Javaya Ram Ver
Benim 1 Gb Ram Var Pcde Win xp 160 fps Alıyorum Sendeki Ram Bende Olsa 250 Alırdım Ama Neyse

dsmxyz

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Bilgisayar
Toplam kaç GB RAM var? Bilgisayarını temizle. Macunu değiştir. Texture pack olarak Huahwi'nin doku paketlerini kullan. Optifine güncelle. 1.7.X kullan. FPS sorunu diye bir şey kalmaz.
macun ????

Bi deneme yapıyım dedim bütün ayarları fulledim hd bi texture packla girdim tek kişiye. ! dakka bekledim mb kullanımı 700 oldu ama oyun 30 fps 5dk sonra kullanım 1100 oldu ve 170 fps falan aldım.
şimdi soruma gelelim.

LAN NİYE DUSUYO BU MB KULLANIMI

TheRedstoneEngineer

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ayarları kıs. Senin bu denli düşük fps alman garip geldi. Ben ATi Mobitiy Radeon HD 2400 ile oynuyorum. İşlemcim Intel Core 2 Duo T7250 ve 2GHz ve çift çekirdek. Sadece RAM'im 2gb. Ona rağmen 60 fps'in altına düşmüyor.
Bilgisayar

macun ????

Bi deneme yapıyım dedim bütün ayarları fulledim hd bi texture packla girdim tek kişiye. ! dakka bekledim mb kullanımı 700 oldu ama oyun 30 fps 5dk sonra kullanım 1100 oldu ve 170 fps falan aldım.
şimdi soruma gelelim.

LAN NİYE DUSUYO BU MB KULLANIMI
Macun dediği termal macun. İşlemci veya ekran kartının soğutucu ile arasında bulunur, arada hava kalmaması, ısının tam iletilmesi için. Ancak zamanla kurur ve işlevini yitirir.

dsmxyz

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
bi ara bi sıkıntı olmuştu bilgisayarda. java çalışmıyodu. arkadaşlarımdada aynı sorun vardı. bi ara bilgisayar güncelleme yaptı.Hala çalışmıyodu. Bende bilgisayarı eski haline döndürdüm (yüklü olan bi programla (ismini hatırlamıyorum)). O zamandan oncede oyun chunk (10x10 genişliğinde blok yeri (bazı serverler laglı olunca yuklenmeyebilir sizde)) lar yüklenene kadar oyun kasıyordu. yuklenince ben ordan hiç ayrılmıyordum. ölünceye kadar orda 150 fps le oynuyordum. nolduda boyle oldu bi fikrim yok

dsmxyz

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
bilgisayara format attım java yı yükledim ekran kartı driverleri yükledim minecraftı yuklemeden once yuklememi onerdiğiniz bişeiy varmı ?

huahwinin paketinin linkini atarmısınız

bilgisayar 64 bit ise ram takviyesi yapmanı öneririm
laptop -_-

macunu nerde bulabilirim ?