Merhaba Minecraft Türk !

Slecy0

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Foruma ve aramıza hoş geldin kardeşim umarım ilerde çok iyi işler başarırsın.
Hoşbulduk Jacops.

Hoşgeldin. Ben direk java konusuna girmek istiyorum. Java yazmak için ne çok fazla ingilizce, ne de çok fazla matematik gerekecektir. Ben sayısal olduğumu düşünüyorum ancak ingilizceyi daha iyi biliyorum. Her neyse benim bilgilerimi daha fazla açığa çıkarmayalım :D Şöyle ki, "on join" gibi küçücük ingiliççe kelimeleri bilmen sana yetecektir. Google translate kullanabilirsin. Gözlemlerime göre eskisine göre daha iyi bir çeviri yeteneğine sahip o site. Bende javaya yeni başladım ancak takıldığın bir yer olursa bana sorabilirsin :)

Son olarak, anime is my life!1bir!!1bir
Çok teşekkürler. Yakın zamanda tüm bilgili kişilerle iletişime geçmeye çalışacağım.

---
Telefondan çalışıp öğrenebileceğim bir şeyler var mı ? İngilizce kodlama java vs. ?

Slecy0

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
C++ için kaynak:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Java için:

İngilizce için:

Matematik ve Fen bilimleri:
Çok sağol.Matematik ve ve fen bilimleri , c++ çözemedim. Java için c++ mı gerekiyor ? Diğer kaynaklar iyi.
-----
Bu arada plugine başlamadan skript öğren diyenler var. Ne yapmalıyım ? Cevaplarınızı bekliyorum.

Son düzenleme:

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
Çok sağol.Matematik ve ve fen bilimleri , c++ çözemedim. Java için c++ mı gerekiyor ? Diğer kaynaklar iyi.
-----
Bu arada plugine başlamadan skript öğren diyenler var. Ne yapmalıyım ? Cevaplarınızı bekliyorum.
Skript öğrenmeni önermem. Ancak sadece önermem. Eğer öğrenirsen sana javada yardımcı olabilir ancak kötü sonuçlar da ortaya çıkarabilir.
Java için asla c++ gerekmiyor. Ben şu an c, c++ veya c# bilmiyorum. Sadece java biliyorum ve kodluyorum.

Gereken tek program eclipse. Bu programı kullanarak çok güzel işler çıkarabilirsin.
Not: Eclipse yeni sürümü biraz değiştirildi sanırım. Yeni sürümü indirmek biraz zor gibi geldi bana. İndirmeyi başarabilirsen kodlamayı gayet güzel başarırsın.
Not2: Eclipse yeni sürümünü kullanmıyorum.
Not3: Javanın sürümü çok önemlidir. Sana önerim kodlama yaparken java 7 kullan.

Slecy0

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Skript öğrenmeni önermem. Ancak sadece önermem. Eğer öğrenirsen sana javada yardımcı olabilir ancak kötü sonuçlar da ortaya çıkarabilir.
Java için asla c++ gerekmiyor. Ben şu an c, c++ veya c# bilmiyorum. Sadece java biliyorum ve kodluyorum.

Gereken tek program eclipse. Bu programı kullanarak çok güzel işler çıkarabilirsin.
Not: Eclipse yeni sürümü biraz değiştirildi sanırım. Yeni sürümü indirmek biraz zor gibi geldi bana. İndirmeyi başarabilirsen kodlamayı gayet güzel başarırsın.
Not2: Eclipse yeni sürümünü kullanmıyorum.
Not3: Javanın sürümü çok önemlidir. Sana önerim kodlama yaparken java 7 kullan.
Eclipse programı önceden bende vardı ve çalışıyor. Dün bende java öğrenmeye karar verdim. Youtube'de java öğreniyorum kanalından videoları izlemeye başladım. Hesap makinesi yazarın gibi geliyor :) PC'ye geçince deniyeceğim.

gogorec

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Eclipse programı önceden bende vardı ve çalışıyor. Dün bende java öğrenmeye karar verdim. Youtube'de java öğreniyorum kanalından videoları izlemeye başladım. Hesap makinesi yazarın gibi geliyor :) PC'ye geçince deniyeceğim.

Kanalın sunduğu içeriklerden memnun musun eğer önerirsen bende ordan öğrenebilirim

Kanalın sunduğu içeriklerden memnun musun eğer önerirsen bende ordan öğrenebilirim
hatta istersen skype adresimden ekle beraber eğitime başlayabiliriz birbirimize yardımcı olabiliriz

Greyder

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Valla doğrusunu söylemek gerekirse hepsini okumadım ama 4 sefer "xD" kullanmışsın baştan söylim "xD" "wqeqwewqeq" gibi kelime kullananları pek sevmem nedense, bana karşı rica ediyorum böyle kelimeler kullanma :)

Slecy0

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0

hatta istersen skype adresimden ekle beraber eğitime başlayabiliriz birbirimize yardımcı olabiliriz
Kanaldan memnunum . Sıkılmadan kısa videolarını izliyorum. Güzel de anlatılmış. Skypeda ekliyim :)

Valla doğrusunu söylemek gerekirse hepsini okumadım ama 4 sefer "xD" kullanmışsın baştan söylim "xD" "wqeqwewqeq" gibi kelime kullananları pek sevmem nedense, bana karşı rica ediyorum böyle kelimeler kullanma :)
Sen iste ben konudaki xDLeri azaltayım :ölüm::creeper: