At almak istiyorum.

Emohanye

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Eğer alan geniş ise ve gerçekten hevesin varsa al,fakat sadece başı değil sonunu da düşün.Hevesle alırsın,en geç 1 ay sonra senin için sıkıntı olabilir.

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
At diyince troll konu sandım, oyunda at almak vs.

At ile baya ilgilenmen gerekecek ama. Bunu hesaba kat hepsinden önce.

AdexTR

Muvaffakiyetsizleştiriveremeyebileceklerimizdenmiş
Emekli
En iyi cevaplar
112
Troll olsa da birden ciddi bir cevap vermek istedim. :(
Bu işler en güzel köy yerinde olur. Yoksa zor olabilir.
Benim fikrim satın almak yerine, çevrenizde at kulübü gibi bir yerler varsa orayı hafta sonları ziyaret etmeniz. At binmeyi ve bakımını biliyorsanız muhtemelen zaten bunu yapıyorsunuzdur.
En sevdiğim:

Ahalteke

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ailene güzel bir sunum yaparak -eğer bakabileceğine inanıyorsan- onları ikna edebilirsin.
Geçersin karsılarına, su fiyata alıcaz yemi sukadar gidicek günlük bukadar vaktimi ayırıcam bukadar boş vaktim var binmeyi biliyorum vs yerde binmiştim gibi güzel bi sunum hazırlamalısın bence.
Çalınmasına karsında -ne kadar uygun olur bilmiyorum- radar takip cihazı takabilirsin ata, telefonundan takip edersin. Çok uzaklaşırsa öter mesela haberin olur.

Son olarak dişi almanı öneririm.
Edit: Neyse risk etmeye deymez. @adenzu54 :)
"Sana saldırırsa ne yapacaksın ?" "Öyle diyorsun ama sıkılır yapamazsın" cevapları alıyorum :(
Birde atın çalınma olasılığı o kadar olmaz bence. 2-2,5 metre duvar var bahçede. Dışarıda gezerkende çalınmaz sanırım :)

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Hocam mükemmel bir at buldum. Bence hemen almalısın. :D
Boyu uzun gibi, Pahalı, 4 Yaşında (Genç Atlara daha zor biniyorum.) Birde fazla asaletli. Sinirli olur bence :D

Beyler bende komodo ejderi almak istiyorum. Nasıl şeedecez.
Kertenkele al ve büyüt.
Eğer alan geniş ise ve gerçekten hevesin varsa al,fakat sadece başı değil sonunu da düşün.Hevesle alırsın,en geç 1 ay sonra senin için sıkıntı olabilir.
Alan çok büyük değil. Ama gerçekten istiyorum. Sonunu da pek bilemiyorum. Ama deneyeceğim. Sıkıntı olursa bir çiftliğe satarım sanırım.

Oswin

play.oswinnetwork.com
En iyi cevaplar
0
Hayvana iyi şartlar sağlayamayacaksan alma derim. Çiftlik dışında bakılmaz. Hem sana sorun olur hemde ona.

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hayvana iyi şartlar sağlayamayacaksan alma derim. Çiftlik dışında bakılmaz. Hem sana sorun olur hemde ona.
Belki hayvanın bakımını tam olarak yapamam ama çerkezköy ereğli taraflarında at çiftlikleri var. Oradaki atlarada binmiştim bir kez. Atlar günlerdir yıkanmamıştı. Ve adam atları küçük bir yerde tutuyordu. Eminim haftada bir dışarı çıkıyordur en fazla o atlar. Oradaki atlardan rahat daha iyi bakarım. Şu anda bile günde 30-40 dakika yürüyüş yapıyorum bir yolda (Hafif ormanlık bir yol) Atım olursa rahat onlada gezerim. Yani oradaki atlardan daha fazla gezme fırsatı olur atımın. Ayrıca bahçede serbestçe dolaşabilir.

Emohanye

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
"Sana saldırırsa ne yapacaksın ?" "Öyle diyorsun ama sıkılır yapamazsın" cevapları alıyorum :(
Birde atın çalınma olasılığı o kadar olmaz bence. 2-2,5 metre duvar var bahçede. Dışarıda gezerkende çalınmaz sanırım :)

Boyu uzun gibi, Pahalı, 4 Yaşında (Genç Atlara daha zor biniyorum.) Birde fazla asaletli. Sinirli olur bence :D

Kertenkele al ve büyüt.

Alan çok büyük değil. Ama gerçekten istiyorum. Sonunu da pek bilemiyorum. Ama deneyeceğim. Sıkıntı olursa bir çiftliğe satarım sanırım.

Atın Bakımı biraz zahmetli olabilir senin için,başka işlerin olursa bakamayabilirsin.