CS:GO | Rekabetçi gelen?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

OrnitorenkAdam

Hıyar isteyen köpekbalığı
En iyi cevaplar
0
Sa,
Benle CS:GO Rekabetçi girecek olan varsa skype adresini yazabilir bu arada yetenek grubu Nova olanlar gelsin ._.
(Best of Türkçe)

Son düzenleme:

Gladox

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Banada birtane CS:GO alırsan bende oynarım :(
Not:Yılbaşı indirimleri olsa bile alamam :(

zRedDragon

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben oynamaya gelirim , CS:GO oyununa sahibim.Ancak internetim saat 24:00 da yenileneceği için o zamana kadar beklemen gerekli :)
Skype kullanmıyorum ama steam id : snnoicf

Monatrax

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ben de hiç adam banlatamadım. Bariz WH adamları report ediyorum feedback alamadım. Overwatch yapan adamların da iyisi gelmesi lazım ya da yetkili abiler tutulsun onlar iş olarak yapsın.
iyi oynayanları reportlyolar hyr p90 ile 3 headshot atsam bende hack derdim de yani ben overwatch kalkamsından yanayım

zRedDragon

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
iyi oynayanları reportlyolar hyr p90 ile 3 headshot atsam bende hack derdim de yani ben overwatch kalkamsından yanayım
Aslında owerwatch saçmalığı kalkmalı , haksız yere banlananların
1-Kul hakkına giriyor
2-Tazminat ödemesi gerekli
3-Özür dilemeli
Bende owerwatch'ın kalkmasından yanayım.

Tenekesaurus

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0

İyi oynamaktan bahsetmiyorum. Ben USP tabancayla üst üste 4 HS alıyorum. Yavaş yürürken duvarın diğer tarafındaki adamın dönüp kapıdan suratıma sıkmasından bahsediyorum.

Monatrax

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
boost olayı var adamlar boostlanip overwatch yapiyolar 110 win de geliyor over olmak yükseltilmeli bence ya da kalkmalı ya da valve bakmalı
İyi oynamaktan bahsetmiyorum. Ben USP tabancayla üst üste 4 HS alıyorum. Yavaş yürürken duvarın diğer tarafındaki adamın dönüp kapıdan suratıma sıkmasından bahsediyorum.[/QUOTE

Shrike

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
ne yazikki banlıyım 2 el rekabetci kazandığım için ban yedim
not:henuz rank yok rank 3a 1win kaldı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...