AnimatedMenu Hakkında bilgisi olan bakabilirmii ?....

ForcEmir

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar Animated Menu ile bir şey yapmak istiyorum Mesela tıklıcaklar bi şeye ordan survival games yerleri gelicek Yani SG1 Oynanıyor kaç kişi kaldı girmesine başlamasına vs bunu bilen var ise anlatabilirmi ?

Dantero

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Eğer oyuncu scoreboard a tıklıycaksa İMKANSIZ fakat sohbete falan tıklıycaksa olabilir.

Edit: Yanlış anlamışım ben gidiyorum :S

Son düzenleme:

Dpelqpleq

2 + 2 = 5
En iyi cevaplar
0
Favori pluginlerimden biridir ilk sürümlerinden beri kullanırım. Dediğini hemen hemen yapabilirsin. Bir iteme tıklayınca ek bir menu acılır oradada sg sunucuları/arenaları(world) olur. İteme gidiceği dünyanın yada server'in online ve max player'ını eklersin. Arenada kaç kişilik boş yer var görülebilir.
Kısaca güzel bi menu yapabilirsin fakat Mineplexteki gibi boş sunucular ekrana gelsin dolunca oradan çıksın diyorsan bu pluginle yapamazsın, bu plugin sunucunun dolu olduğunu/dolu olunca herhangi bir işlem yapma özelliğine sahip değil.

ForcEmir

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Favori pluginlerimden biridir ilk sürümlerinden beri kullanırım. Dediğini hemen hemen yapabilirsin. Bir iteme tıklayınca ek bir menu acılır oradada sg sunucuları/arenaları(world) olur. İteme gidiceği dünyanın yada server'in online ve max player'ını eklersin. Arenada kaç kişilik boş yer var görülebilir.
Kısaca güzel bi menu yapabilirsin fakat Mineplexteki gibi boş sunucular ekrana gelsin dolunca oradan çıksın diyorsan bu pluginle yapamazsın, bu plugin sunucunun dolu olduğunu/dolu olunca herhangi bir işlem yapma özelliğine sahip değil.
Peki Sunucu dolu olduğunda vs vs ddiğin şeyler hangi pluginle olur ücretli ücretsiz fark yapmaz